Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ceza kesilen sürücü: Emniyet kemerini hiç takmıyorum

Ceza kesilen sürücü: Emniyet kemerini hiç takmıyorum

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
99

Kadıköy'de trafik takımları drone dayanaklı trafik kontrolü yaptı. Kontrollerde, emniyet kemeri takmadığı için ceza kesilen şoför "Emniyet kemerini hiç takmıyorum, birinci sefer ceza yiyorum" dedi.

de43664a1e0a9a2b35b37d04ae6cc818.jpg

İstanbul Trafik Kontrol Şube Müdürlüğü takımları dün Bağdat Caddesi'nde, drone dayanaklı, trafik kontrolü yaptı. Gruplar, trafik kurallarını ihlal eden şoförleri, drone imajlarıyla tespit etti. Kontroller sırasında emniyet kemeri takmayan şoförlere 196 TL para cezası uygulandı. Bir şoförün "Emniyet kemerini hiç takmıyorum, birinci sefer ceza yiyorum" kelamları ise dikkat çekti.

Similar threads

İstanbul Trafik Kontrol Şube Müdürlüğü grupları dün Bağdat Caddesi'nde, drone takviyeli, trafik kontrolü yaptı. Ekipler, trafik kurallarını ihlal eden şoförleri, drone manzaralarıyla tespit etti. Kontroller sırasında emniyet kemeri takmayan şoförlere 196 TL para cezası uygulandı. Bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
İzmir Emniyet Müdürlüğü Trafikten Sorumlu Vilayet Emniyet Müdür Yardımcısı Şamil Özsagulu, Eğitim-Öğretim yılının başlamasıyla birlikte trafikte alınan tedbirler hakkında Radyo Trafik İzmir’e konuştu. İzmir Emniyet Müdürlüğü Trafikten Sorumlu Vilayet Emniyet Müdür Yardımcısı Şamil Özsagulu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
Okulların açılmasıyla birlikte Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü takımları harekete geçti. İstanbul'un çeşitli bölgelerinde uygulama noktası oluşturan gruplar, okul servislerini denetledi. Haftanın ve okulun birinci gününde durdurulan servislerde denetimler gerçekleştirilirken, kurallara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
Resmi Gazete'de 23 Aralık'ta yayımlanan "Vergi Yol Kanunu Genel Tebliği"nde Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir Yönetimi Başkanlığınca tekrar değerleme oranının yüzde 22.58 olarak belirlenmesinin akabinde 1 Ocak 2020'den itibaren uygulanacak trafik ceza ölçüleri da tekrar hesaplandı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gelecek yıl otoyollardaki hız limitinin artırılmasıyla ilgili, "120 kilometreyi yüzde 5 ya da 6'lık artışla yükseltip toplam toleransıyla beraber 140 kilometre en üst limit sağlayabilme imkanına sahip olma yönünde bir değerlendirmemiz var." dedi. Radyo Trafik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
858,536Konular
981,828Mesajlar
32,356Kullanıcılar
zumzumSon üye
Üst Alt