Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ceza Pardon (ft Fuat)

Ceza Pardon (ft Fuat)
0
61

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Canice Pardon (ft Fuat) Pes, tacizi kes Bugüne sükret efendi sen haddine ses Verde çekil suçun yoksada sus Sonu buz gibi 65 sene karakutunuz Açilir pardon hazirdir Mapusluğa bedel kapuskaya Yeter mi sence bu çile ve üzüntü Fakat bosver her mahkeme günü umut ona baglanir mi bel Yeri delsen nereye kaçip gidecen sen pimapen degil ki dört duvarin arasi Bozuk parasi yoktur gardiyanin doymuş kumbarasi Müdürün gözü tavuk karasi Resim yapar bahçede Ritim miktar Eyleme, etme eyleme be aci bize geçmez bak keyfine Voltani at tespihinde ya sabirin Çok sogumus burasi ya Pardon su cami kapatalim Nakarat x 2 Pardon gönülsüzce oldu Pardon 3 kisi yok olsun Pardon askim ele yar olsun Pardon sik çakala dört kursun FUAT: Yumurta değin batmış yagdi kafamaSÜkret tenis topu değin degildi amaGülerken aglatan hata kankanin basini yakan çapariyi eniştene kaptirma6 sene 3 ayin faturasi pardon olsadaBacaklarim kopsadaAsuman besik kertmesiymis lan teftiş değil firar var yener mi acabaONURUM ISKENCEYI AÇ PENCEREYI ENISTE ZANNET KERTENKELEYIEnikle hamlet gel aç perdeyi karanlik stir olur imza vermeyeni sloganla ritim miktar müdürün tek çaresi veteriner çiçek ekip baytar cigara yakar gün sayar sisme kadini gardiyan bozar kol gibi yaslarRimart oynayana kazanç aslar sansim kaldi her zaman masada ebe sasma yorganı aşma sobaya karbon biz bi kusur yaptikeeeePARDON(Nakarat) FILM: eee ben ne anladim bu yatistan hak dedigin pek da adaletli bisi deil çağırmak ama? DJ : Maalesef Pardon! Nakarat Pardon isteksiz olarak oldu Pardon 3 kisi yok olsun Pardon askim ele yar olsun Pardon sık çakala dört kursun CANICE: Gardiyanlar cellatlardan farksizdir fuat: haksiz yere yatmis her fert bizce yalnizdir SUÇ OLUŞTURAN: eger enistense gardiyan o haksizdir FUAT: yalniz kalmislar fertler iste o zaman cellattir CANICE: hayati karartmaya yeter yalnızca bir imza FUAT: düsünüyorda düsünüyor nasil gülüyor insan  

858,506Konular
983,080Mesajlar
33,114Kullanıcılar
moleqySon üye
Üst Alt