Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ceza Pusulam Yok

Ceza Pusulam Yok
0
49

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Ceza Pusulam Yok Bakarsın karanlık kafeste yoktu bir hevesle, geceni kana bulayanlardanım yaptırımlarım testle, sokaklar beter, köpeklerle gezer mavzer, yılanlar boğazına sarılır, panzehiri vermeyen bizler, yerle gök aralarında her yerden sizi izleyen millet olanak sağlar o asteriksler kalkar boşluktan çaresizler akar gider boşluktan gözlerimdeki pencerelerden görmek yürek ister hadi gelin oynayalım İstanbul kumarbazları eksik fakat sen kendini zeki sanarsın biraz gaz al yaz durma rap yaz ipte civciv cambaz benim içinse daha hızlı koşmak sana dayanmaz Kabul birazcık fevriyim her hareketim birazcık ani, kuzeyi gösterir yönüm ufka yürürken, mani olacaksanız gidin gelmeyin daha iyi şipşak görüntülendiniz tüm pozlarınız deha, sözünün peşinde durdu burada her er, saygı göstermeye layık varsa gel göster, doğru bul dur, sözüm yoldur, hemsta kuldur, ortamına göre lafına kılıf uydur, can çıkmadıkça değişmez oğlum huydur, kendini bilmeyenin sonu kitapta kuyudur, kimsenin haberi olmaz cesedin kuyuda bulunur iki üç gün konuşulur sonradan unutulur Kaybettim yolumu pusulam değil, kin kusulan yola çıktım ve pusu bol, osuran kılavuzun cemaati nasil olur, haklıysa kurt kusuru büyük ise kuzu Kış mevsiminde soldu güllerim, ben dikendim evvelden de görmedim, takriben bir mevsim, gözlerimde özlemim karmaşık bir mevsim, ateşten bir gömleğimle görmemiş mi nevsin, kasım ayında intihar özeldi söyleyin, kalbinizle değil beyninizle hükmedin, azledin, kükredin, zikredin ve hissedin, dünya ellerimde buyurun hükmedin vazgeç gönül sevgisizdi sen büyüksün affet, gözlerimde gizli kötü niyet ve bir dilekle sabret günahsız ölüme kabusum güneşsiz dökülme yağmurum, yalnız olma insanım sorgusuz ben ağlarım Sağlığa en zararlı şeyse yaşamak, kendi birliğini okuyup zor kullanarak insan denemek, tekrardan ibaret bir dünyada kalmamak gerek, gençler yönünü kaybeder anaya küfreder, başında yok ama rehber, tümü tasmasız köpek ve hepsi ürkek 91 de dayak yedim rap icin bu ler her zaman işerdi, rap yaparken ben, yoktunuz lan neler, ben ağlamazken yazdım tarihi derhal gözlerim her zaman yaş, biz on kişiydik defalarca, kavgaysa ağız dalaşı, herkes tek, sonunda kanda vardı, eşit düşen fazla azdı rap zerk edildi kavga terk atmosfer değişti mecburen, kuralsız oynanıldı defalarca patavatsız kuruldu bent, istediğini yaz sen istediğini yap sen istediğinle mücadele istediğin kadarda ağla bilmediğini biliyorum bilmediğimi bilen fazla işte kendimce armoni bu fakat senin bir pusulan bile yok Tebessüm Eden özüm ömür sözüm, defalarca üzüntü güneşle doğar yek özüm tek çözüm ölümle verir son sözü gün gider özüm biter yalan gelmiş yalan gider güneş doğarsa dün biter, geçmişten sorma tasa, biterse olma pert, ilk elden olma dert, yalandan doğma tasa, benimle kalma dert, günümü alma pes, geceme dalma pes, sabrımla yapma deneme, hayatıma bir jest, bu çığlığa bir es, pardon ölüme bir bilet keste gidelim derbeder kalmadan bu diyar kuytu, alev bedeni sar nefret ölüme yar, yaşam elimde zar düşünce haki olsun zararsa kar Kaybettim yolumu pusulam yok, kin kusulan yola çıktım ve pusu bol, osuran klavuzun cemaati nasil olur, haklıysa kurt kusuru büyük ise kuzu Bana yan yana koyma asker lüzum kalmadı kelebek itimat elinde hiddet tutsaklık derin afet ben bende değilim ben sende nezaket labirent ben hürmet selamlama zamanı cenk tek renk ve baydı savaş acılı yolda hukuki başıboşluk iki ölü bir çocuk turuncu iklim ufukta hoş tut derin bere içinde bir bıçak kanarya umut verin bana pas tuttu kılıcım kan kustu yalan bacak şut atsın hancı pası tansiyon arşa çıksın sancı sansın ödlek gördü mü ölümü kaçsın Bizi bölge alın yazısı, hız al adale yeter, nizama gider,figana ne der, yuvarlan asker çamura yat er, emre dert gömerdi bilir misin ne beter, koyar adama kaç sefer yazılmışsa yaşar insan durma gaz ver, anlık akışkan hayat bir saniye yeter, şart lehine yada aleyhine döner, önerdiğim son versiyon, ölür yapmam gerekeni yapar yoksa ekmek çürür ah kanka dur bal çalma ağzıma ben yürürüm yavaş ama sağlam ya Kaybettim yolumu pusulam değil, kin kusulan yola çıktım ve pusu bol, osuran klavuzun cemaati nasil olur, haklıysa kurt kusuru büyük ise kuzu  

858,506Konular
983,058Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt