Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ceza Sabah Bastı Geceyi

Ceza Sabah Bastı Geceyi
0
64

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Canice Sabahtan Bastı Geceyi Savaş genemi kekeme oldum bak bu zaman alır var bir makinalım Savaş yakınsa akınalımda buradadır biz sakınalım barışa tedavi bakınalım Fazla hasta o kanı akıtanın hesabı çoksa peşin para alın pardon şu camı kapatalım Bu çok soğuk bir dünya napalım biz patron üşümüş ortadoğudan yakacak alın En Ince Ayrıntısına Kadar kanıda akıtalım oysa izimiz olsun kahrolun savaş bir sayfa kapatalım Yoksa bizde yakılalım düşman daima markajımda sizde yakın alın hoop terörü yakın atın Suç Oluşturan adım ve acı tadım bir miğfer bir bomba bol mermi ve tüfek alın Fakat ölen her günahsız çocuk içinse kına yakın bana bakın lan derhal savaşı çizdim karaladım Koca bir dünya paraladın iki seferde yaraladın hiçbir işe de yaramadın çocuklar öldü kaldı Hep sakat sorumluları paravanın sen arkasınamı sakladın Nakarat Back im ve track yaratır gerginlik cut yap son anda kurtulur bu protest rap lordu Funk rock jazz punk manâlı mi? liriklerin peşindeyim ben manâ müzik ve banşı istemekteyim Bu hergün olmasaydı çocuklar hergün ölmeseydi mayınlı tarlalarda daima açardı Çocuklar daima saçardı günbegün çiçek bu dil benim bu rap yetermi banşa Çekilmiş her bir film savaş batmış çocuklara kalaşnikof ve çikolata Al capone yada militan olma evlat hadi barışa doğru koş Nafile uçurum olmuş olur ya koprü olabilir yıkılmamışsa geçebilirsin tümü boş Nakarat Yavaş gelme üstüme savaş bitse belkide bu dil kururmu sence ha çocuklar ölmesin savaşta Savaş denen şey birazcık yavaşla adil ol hedefi dürüst seç hepsi fazla abuk subuk Sabahleyin bastı geceme ak savaş faslı genemi ah Bu beat çenemi kastı bak rutin bir saldırımı bu Mikrofondaki bu dil benim bu rap yetermi barışa Çekilmiş her bir film savaş batmış çocuklara  

858,506Konular
983,055Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt