Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ceza Sitem(Polis Soundtrack)

Ceza Sitem(Polis Soundtrack)
0
59

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Cinayet Sitem(Polis Soundtrack) Kimse bilmez fakat neye ne için ne değin süre var İstesen de sırası yok ancak ölümü ölmez sanan yar Neler için harcarsın ömrünü neler için akar gider Arkada kalana mı üzülürsün bence gidende fazla beter Mecburi kalıp yaptığın hatalar mı sana kaldı kâr Dönüp baktığında verdiğin zarar elbet bir yerden patlar Sıranı beklerken büyür şans beynindeki bir bitki örtüsü gibi Yaşam bazen de tatlı bir güzele yapılmış kur gibi Bilmeceleri bir bir çöz bezginlik olan bir çift göz Üzgün olan her bir kimse sürükleyici olan hiç meslek değil Farkına var doğru sensin essin daim rüzgarın O Kadar fazla yorulmuşsun ama saplanmış sanki bir ok Senin işini senden daha iyi yaptığını sananlar Vardır elbet bazen sende kendini en iyi sanırsın Zaten sınırlar çizilmiştir çoktan buna inanırsın Zoraki kalınca denize düşmeden de yılana sarılırsın En son aldığın sayfaya ilk yazdığın sözler bunlar Sende bu defter gibiydin önceden beyaz ve tertemiz Şu Anda bir müsvedde gibi hissetmektesin silmek imkansız Çoğu şey ve sen benzer bu kalem gibi oldun günbegün Benzer bir kalem gibi tükenip bitecek her ömür Ve geriye kalansa tahta sıraya kazılı ismimiz olur olur ya Anlatılacak fazla şey var paylaşılacak çok şey vardı Lakin kaldı senle hepsi artık çok geç süre geçti Gerçeklerden kaçtıkça gerçeğinde vardın farkına Üçüncü gözün açıldı ve beyninde kopar kasırga Ben her zaman karanlık yerlerdeydim yalnız başıma Şu an aydınlık önünde fakat korkun aydınlıktan da artı Niçin yazmaya başladığımı hatırlamıyorum Bir gün birleşti kağıt kalem ve ben O gün bu gündür yazıyorum bu gün o gün olsa keşke Süre bir geriye doğru dönse şöyle vicdanda ki azapta kalmazdı Kader bu böyle yazılmış  

858,497Konular
982,565Mesajlar
30,309Kullanıcılar
khanjarSon üye
Üst Alt