Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ceza Son Söz

Ceza Son Söz
0
88

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Suç Oluşturan Son Laf suç oluşturan bul bir yol da yaz, kaleme şiddet ekle tortu dolu bardak kırk kanaat, kırık kanatlar ucurmaz sis cöker işini sağlama al adı daimi ol daima, adı batsın savaş acanı dumana kattım, yazdım gece gündüz ama adı sanat olmaz, sanat yapanı gördüm hiç adı kalmaz zaten acı cok her gün ikiye katlar, icraatmı icatmı icramı bu yaptıgım körü körüne bi saplantı şu içimdeki dünya dışardan büyük, elimdeki kalemi kıramaz ki hiç bir güç, iyi gün fena elimde her zaman defter, önümde hep diken ve ölüme kaç var, kim yazar sayfalar sayfa dolar arkamızda bekler tayfalar da poet bütün vakti bu alt bakışlı kem gözleri ritimle katletmenin, rap kimin benim rap kimin senin rap kimin onun rap kimin bizim, benzer sofrada sen ben dünya benzer aynada git gel rüyalarının içinde bogulup dururken hızıma kapılsın hadi onca furya, ben kendimim kendim kadar her zaman kendimi kendim yazar yek bi derdimi anlattım yek bi dost cıkmadı bana rapim dek bildigim dek bilmediklerim var lakin müzik böyle birşey yok kara kıtada aclık var be alim tek zenci de usa de yok nakarat sence birincil maksat ne hayat, ders veren sence kim yaşam, hic degismeyen ise felek, son sözü söyler daima vefat suç oluşturan ilham olda gel ilham al ve ver tadına bakmadan söylev kes, bakakalan şaşakalan donakalır eller, bala banan kazanır elini ve deli gibi gezinir etrafta gözüde defalarca yaşta olanı göremeyen kazanamaz, erken dışarı giden her dönem değişiyor gündem ve biz görüyoruz yazıyoruz dürüst, dünemi takılı kalalım acaba yada yarınamı bakalım acıyı kana kana içelim adımızı mezara değil dağa taşı kazıyın acılar akın akın geliyo biz eritiyoruz aklı acıyoruz hadi bize bağlan kaderide biliyoruz her gün rapimi ben inat için atıyorum arasıra bile saklanmam ön saftayız hedefte dünya dapoet dal hadi müzik setine ortadan zati farkı yok alayının arto dan hangi şarlatan, dil uzattı kim tutupta catlatır bak her bir rhyme cihanı ikâmetgâh bildi bu kalem otur yaz dinlesin o zaman felek kolpayla yıkılmaz benim kalem karı gibi rivayet söylenti yeter, duyduklarım ve gördüklerim yazdıklarım ve bildiklerimdir, umduklarım ümitlerim sunduklarım ve de benim hedeflerimdir bırak onlarda bende kalsın yine zaman herşeyi katletmişken bırak kulakların bizlekalsın senelerce onlar kirletmişken nakarat  

858,497Konular
982,565Mesajlar
30,309Kullanıcılar
khanjarSon üye
Üst Alt