Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ceza ve Ben Fero'nun yer aldığı 'Fight Kulüp' beğenilmeme rekoru kırdı

Ceza ve Ben Fero'nun yer aldığı 'Fight Kulüp' beğenilmeme rekoru kırdı
0
104

yasuo

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
75
ceza_ve_ben_feronun_yer_aldigi_fight_kulup_begenilmeme_rekoru_kirdi_1564468549_432.jpg

Ünlü rapçiler Ceza, Ben Fero, Killa Hakan ve Ezhel'in yer aldığı 'Fight Kulüp', YouTube üzerinden en çok dislike alan rap şarkısı olarak rekor kırdı.

Rap müzik içerisindeki rekabet iyiden iyiye kızıştı. Norm Ender adlı ünlü rapçinin, Ben Fero ve Ezhel gibi isimler için yazdığı 'Mekanın Sahibi' şarkısının ardından, Ceza, Ben Fero, Killa Hakan ve Ezhel'den 'Fight Kulüp' adlı şarkı geldi.

O6pHA_1564468277_6668.jpg

Bir günde hem YouTube hem de Twitetr'de TT olan şarkı için tepkiler gecikmedi. Hem Norm Ender hem de Ceza hayranları şarkıyı beğenmedi. Fight Kulüp, YouTube'de en çok dislike alan şarkı oldu.

Similar threads

Ünlü rapçiler Ceza, Ben Fero, Killa Hakan ve Ezhel'in konum aldığı 'Fight Kulüp', YouTube üzerinden en çok dislike alan rap müziği olarak rekor kırdı. Rap müzik içerisindeki yarışma güzelden güzele kızıştı. Norm Seçkin isimli ünlü rapçinin, Ben Fero ve Ezhel üzere isimler için yazdığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Reynmen adıyla tanınan fenomen Yusuf Aktaş, Killa Hakan ve Ceza gibi rapçilerin de yer aldığı Fight Kulüp 2 adlı şarkının kadrosuna dahil oldu. Reynmen bu haberi sosyal medyada paylaştı. Peki komedyen, senarist ve yapımcı Cem Yılmaz'ın kuzeninin oğlu olan ve Ela şarkısıyla yıldızlaşan Yusuf...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Reynmen lakabıyla tanınan Yusuf Aktaş, motosiklet kazası geçirdiğini sosyal medyadan hayranlarıyla paylaştı. Ciddi bir durumun olmadığını ancak motosikletinin hasar aldığını paylaşan Aktaş'ın paylaşımları hayranlarını korkuttu. Fenomen Reynmen de bu yıl YKS sınavına girip tercih yaptı. Ancak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Reynmen lakabıyla tanınan Yusuf Aktaş, milyonluk cipiyle Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Çeşme'deki mekanlarda sahneye çıkan Reynmen'in konseri, binlerce liradan satışa çıkıyor. Reynmen'in aracının fiyatı yaklaşık 2 milyon 963 bin 500 TL. 'Derdim Olsun', 'Ela' ve 'Leila' şarkılarıyla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Reynmen lakabıyla tanınan Yusuf Aktaş, milyonluk cipiyle Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Çeşme'deki mekanlarda sahneye çıkan Reynmen'in konseri, binlerce liradan satışa çıkıyor. Reynmen'in aracının fiyatı yaklaşık 2 milyon 963 bin 500 TL. 'Derdim Olsun', 'Ela' ve 'Leila' şarkılarıyla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
858,496Konular
981,849Mesajlar
29,894Kullanıcılar
Üst Alt