Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cezaevindeki genç hafız oldu: Rabbim hiçbirimizi bir daha buraya düşürmesin

Cezaevindeki genç hafız oldu: Rabbim hiçbirimizi bir daha buraya düşürmesin
0
29

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95
cezaevindeki_genc_hafiz_oldu_rabbim_hicbirimizi_bir_daha_buraya_dusurmesin_1636799921_1137.jpg

Girdiği cezaevinde hafızlığa başlayıp tamamlayan genç, dersini aldığını belirterek sevincini ve düşüncelerini paylaştı.

Kahramanmaraş'ta cezaevinde bulunan Veysel Bakır adlı genç, Kur'an-ı Kerim okumayı öğrenip hafız oldu.

Lc8k7_1636799934_4081.jpg

Kürsüde konuşan hükümlü hafız Veysel Bakır, “Burası bizim için engel değil, hiç kimsenin burada kalıcı bir tarafı yok, 10 sene yatanda, 1 sene yatanda en sonunda çıkacaktır. Önemli olan buradan çıktıktan sonra bir daha buraya dönmemektir. Ben bu dersi almış birisi olarak konuşuyorum, Rabbim bir daha ne beni ne de cümlemizi bir daha buralara düşürmesin İnşallah' dedi.

ANNESİ GURUR DUYDU

Hafızlığını tamamlayan hükümlü yakının annesi de oğlu ile gurur duyduğunu söyledi.

Program Cumhuriyet Başsavcısı, İl ve İlçe Müftülerinin hediye ve belge takdimleriyle son buldu.