Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cezayirin Yonetim Şekli

Cezayirin Yonetim Şekli
0
117

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Cezayirin Yonetim Bicimi

Cezayir'in yonetim bicimi Cumhuriyet'tir

Ulkenin başında 5 yılda bir secilen cumhurbaşkanı bulunur Cumhurbaşkanı ayrıca Bakanlar Meclisi ve Yuksek Guvenlik Konseyi'nin de başıdır Cumhurbaşkanı ayrıca bakanları ve başbakanı da atar

kaynak:wikipedia

Similar threads

Yonetim Şekli Cezayir Cezayir, Kuzey Afrika'da ulke, Afrika'nın en buyuk ulkesi Cezayir'in komşuları kuzeydoğuda Tunus, doğuda Libya, guneydoğuda Nijer, guneybatıda Moritanya ve Mali, batıda Fas ve Batı Sahra'dır Etnik acıdan bir İslam, Arap ve Berberi ulkesidir Ulke ismi Arapcada...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
Almanyanın Yonetim bicimi Almanya'nın Yonetim Bicimi Nedir Almanya'nın Yonetim Şekli Hakkında Bilgi Yonetim bicimi: Federal Cumhuriyet'tir Baltık kıyılarında yaşayan Almanlar, Batı Roma Devleti'nin cokmesi ile Alman Krallığı'nı kurdular Ancak devletin şekli ve sınırları surekli olarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
Ukraynanın Yonetim Şekli Ukraynanın Yonetim Şekli Nedir Ukrayna'nın yonetim bicimi başkanlık tipi cumhuriyettir Ulkede, beş yılda bir halk oylarıyla devlet başkanı secilmektedir Mevcut anayasa, 28 Haziran 1996 tarihinde Ukrayna Yuce Meclisi tarafından onaylanmıştır Bu anayasaya gore...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Idare Şekli Cezayir Cezayir, Kuzey Afrika'da ülke, Afrika'nın en büyük ülkesi Cezayir'in komşuları kuzeydoğuda Tunus, doğuda Libya, güneydoğuda Nijer, güneybatıda Moritanya ve Parasal, batıda Fas ve Batı Sahra'dır Irksa açıdan bir İslam, Arap ve Berberi ülkesidir Ülke ismi Arapçada...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
Brezilya'nın Yonetim Şekli Brezilyanın Yonetim Bicimi Brezilya ya da resmi adıyla Brezilya Federal Cumhuriyeti, Guney Amerika'da yer alan, kıtanın en buyuk ve en kalabalık ulkesidir Uzun bir Atlas Okyanusu kıyısı vardır Komşuları, guneyden kuzeye: Uruguay, Arjantin, Paraguay, Bolivya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
858,496Konular
981,835Mesajlar
29,883Kullanıcılar
Ss42ssSon üye
Üst Alt