iltasyazilim
FD Üye
Cezerye Tarifi İçin Malzemeler
*45 havuç
*20 adet petibör bisküvi
*1 su bardağına yakın toz şeker
*yarım su bardağı ince çekilmiş ceviz içi
*yarım su bardağı hindistan cevizi
*tarçın
Cezerye Tarifi Yapılışı Havuçları rendeleyip toz şeker ile suyunu dalıp çeken kadar pişiriyoruz Petibör bisküvileri un haline gelene kadar ufalıyoruz Havuçları soğuduktan sonra ufalanmış bisküvi ve ceviz içi ile iyice yoğuruyoruz Küçük küçük toplar yapıp hepsini birden hindistan cevizine buluyoruz Kürdan batırıp servis tabağına alıyoruz Afiyet olsun
*45 havuç
*20 adet petibör bisküvi
*1 su bardağına yakın toz şeker
*yarım su bardağı ince çekilmiş ceviz içi
*yarım su bardağı hindistan cevizi
*tarçın
Cezerye Tarifi Yapılışı Havuçları rendeleyip toz şeker ile suyunu dalıp çeken kadar pişiriyoruz Petibör bisküvileri un haline gelene kadar ufalıyoruz Havuçları soğuduktan sonra ufalanmış bisküvi ve ceviz içi ile iyice yoğuruyoruz Küçük küçük toplar yapıp hepsini birden hindistan cevizine buluyoruz Kürdan batırıp servis tabağına alıyoruz Afiyet olsun