iltasyazilim
FD Üye
Cezerye Yapılışı Tarifi İçin Malzemeler
*6 adet havuç
*1 su bardağı şeker
*50 gram tereyağ
*Hindistan cevizi
Cezerye Yapılışı Tarifi Yapılışı Havuçları rendeleyin bir tencerenin içine ilave edin Üstüne şekeri ve tereyağını ekleyin Havuç yumuşayana kadar pişirin Sulanacaktır, sakın suyunu süzmeyin Onlar pişerken petibör bisküviyi makinede toz haline getirin Havuçlarınız yumuşadıysa bisküviyi içine ilave edin ve hepsi birbirine karışana kadar karıştırın Ve soğumaya bırakın Soğuduktan sonra ceviz büyüklüğünde yuvarlaklar yapın ve Hindistan cevizine bulayın Servis tabağınıza güzelce koyun ve isterseniz içine bir kürdan batırın, alınması daha kolay olur ve daha zarif görünür diye düşündüm ve öyle yaptım Afiyet olsun
*6 adet havuç
*1 su bardağı şeker
*50 gram tereyağ
*Hindistan cevizi
Cezerye Yapılışı Tarifi Yapılışı Havuçları rendeleyin bir tencerenin içine ilave edin Üstüne şekeri ve tereyağını ekleyin Havuç yumuşayana kadar pişirin Sulanacaktır, sakın suyunu süzmeyin Onlar pişerken petibör bisküviyi makinede toz haline getirin Havuçlarınız yumuşadıysa bisküviyi içine ilave edin ve hepsi birbirine karışana kadar karıştırın Ve soğumaya bırakın Soğuduktan sonra ceviz büyüklüğünde yuvarlaklar yapın ve Hindistan cevizine bulayın Servis tabağınıza güzelce koyun ve isterseniz içine bir kürdan batırın, alınması daha kolay olur ve daha zarif görünür diye düşündüm ve öyle yaptım Afiyet olsun