iltasyazilim
FD Üye
Cezerye Tarifi İçin Malzemeler
*34 adet havuç
*1315 adet petibör bisküvi
*1 çay bardağı ceviz içi
*1 yemek kaşığı tereyağ
*1 su bardağı toz şeker
Üzeri için;
*Hindistan cevizi
Cezerye Tarifi Yapılışı Havuçları rendeleyelim ve geniş bir tavada şeker ve yağını da ilave ettikten sonra 10 dakika kadar pişirelim Ardından cevizini de ilave edip birkaç dakika daha karıştırarak pişirmeye devam edelim Ocaktan aldıktan sonra petibör bisküviyi robottan geçirelim ve havuçlu karışımın içine döküp yoğuralım Ceviz büyüklüğünde toplar alıp Hindistan cevizine bulayarak servis tabağına dizelim
Afiyet bal şeker olsun
*34 adet havuç
*1315 adet petibör bisküvi
*1 çay bardağı ceviz içi
*1 yemek kaşığı tereyağ
*1 su bardağı toz şeker
Üzeri için;
*Hindistan cevizi
Cezerye Tarifi Yapılışı Havuçları rendeleyelim ve geniş bir tavada şeker ve yağını da ilave ettikten sonra 10 dakika kadar pişirelim Ardından cevizini de ilave edip birkaç dakika daha karıştırarak pişirmeye devam edelim Ocaktan aldıktan sonra petibör bisküviyi robottan geçirelim ve havuçlu karışımın içine döküp yoğuralım Ceviz büyüklüğünde toplar alıp Hindistan cevizine bulayarak servis tabağına dizelim
Afiyet bal şeker olsun