iltasyazilim
FD Üye
2 su bardağı süt 1 su bardağı kaynar su 1 adet kakule 2 yemek kaşığı iri yapraklı siyah çay 1 adet yıldız anason 2 adet karanfil 12 çay kaşığı toz tarçın 14 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı toz zencefil
Kapaklı çay süzgecin içine aldığınız iri yapraklı siyah çayı kaynar suda 23 dakika kadar demleyin Demlenen çayı küçük bir sütlüğe aktarın Soğuk süt ile birlikte kaynamaya bırakın Kakulenin iç kısmında yer alan tohumlarını çıkartın Yıldız anason, karanfil, zencefil, toz tarçın, ve karabiber ile birlikte kaynamakta olan süte ekleyin, 23 dakika daha kaynatın Baharatların aromalarının geçtiği köpük köpük olan sıcak içeceği bir süzgeç yardımı ile süzün Zevkinize göre toz tarçın ile süsleme yapabilirsiniz
Kapaklı çay süzgecin içine aldığınız iri yapraklı siyah çayı kaynar suda 23 dakika kadar demleyin Demlenen çayı küçük bir sütlüğe aktarın Soğuk süt ile birlikte kaynamaya bırakın Kakulenin iç kısmında yer alan tohumlarını çıkartın Yıldız anason, karanfil, zencefil, toz tarçın, ve karabiber ile birlikte kaynamakta olan süte ekleyin, 23 dakika daha kaynatın Baharatların aromalarının geçtiği köpük köpük olan sıcak içeceği bir süzgeç yardımı ile süzün Zevkinize göre toz tarçın ile süsleme yapabilirsiniz
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.