Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Channing Tatum Biyografisi

Channing Tatum Biyografisi
0
130

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Channing Tatum 26 Nisan, 1980 de doğdu Amerikalı aktor ve film yapımcısıdır
Kariyerine model olarak başladı ve filmlerde rol alarak kariyerine devam etti Step Up ,Halk Duşmanları, GI Joe: Kobra'nın Yukselişi gibi filmlerde oynadı

Channing Tatum Cullman,Alabama'da doğdu Paige adında bir kız kardeşi vardır İngiliz, İskoc, Fransız, Alman ve Amerikan aksanına sahiptir Ailesi o altı yaşındayken Mississippi'ye taşındı ve Tatum orada buyudu

Tatum buyurken oldukca sportifti Amerikan futbolu,futbol,beyzbol oynadı ve dovuş sanatlarıyla ilgilendi Tatum okulda dikkatini en cok dağıtan şeyin kızlar olduğunu soylemiştir Genclik yıllarının buyuk bir kısmını Tampa,Florida'da gecirmiştir Futbol bursuyla universiteye gitmiş ama daha sonra universiteyi bırakıp eve donmuştur

US Weekly dergisinin verdiği bilgilere gore bir kac işe girip cıktıktan sonra bir gece kulubunde 'Chan Crawford' takma adıyla striptizci olarak calışmaya başlamıştır 2019'da bir Avustralya gazetesine verdiği bir roportajda striptizci olarak calıştığı donemlerde edindiği deneyimleri paylaşabileceği bir filmde rol almak istediğini soylemiştir Magic Mike filmi fikri burdan cıkmıştır Striptizci olarak calıştıktan sonra ise Miami'ye taşınmış ve burada model olarak keşfedilmiştir

Channing Tatum Fotoğrafları
imageschanningtatumbiyografisi5b0c353f1c71a imageschanningtatumbiyografisi5b0c35408acc4 imageschanningtatumbiyografisi5b0c3541efec5

858,497Konular
982,550Mesajlar
30,287Kullanıcılar
Üst Alt