iltasyazilim
FD Üye
Arkadaşlar aranızda Splinter cell CT yi multiplayer da COOP oynayabilen olduysa ayarları anlatabilirse sevinirimSürüm hatasından mıdır yoksa baglantıdaki bir problemden mi kaynaklanıyor tam bilmiyorum ama iki bilgisayarı baglayıp LAN dan COop oyun açtığımızda her seferinde Ping çok yüksek oluyor ve oyunun henüz başında düşüyor
daha önce bir başka versiyonda yüklediğimizde ise oyunun ilerlemesi gereken noktalarında engeller vardıMesela açılması gereken kapının önünde boya kutusu vs gibi daha ileri gitmenize engel olaner birşeylerAcaba orjinal olmayan sürümler Multiplayer co op oynamayı engelliyor olabilir mi
yardım edebilirseniz sevinirim özellikle daha önce bir şekilde ilerleyebilmiş arkadaşlardan cevap bekliyorum
daha önce bir başka versiyonda yüklediğimizde ise oyunun ilerlemesi gereken noktalarında engeller vardıMesela açılması gereken kapının önünde boya kutusu vs gibi daha ileri gitmenize engel olaner birşeylerAcaba orjinal olmayan sürümler Multiplayer co op oynamayı engelliyor olabilir mi
yardım edebilirseniz sevinirim özellikle daha önce bir şekilde ilerleyebilmiş arkadaşlardan cevap bekliyorum
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.