Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Charlie Chaplin Guluşu

Charlie Chaplin Guluşu
0
108

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
charlie chaplin guluşu şiiri,charlie chaplin guluşu ile ilgili şiir,charlie chaplin guluşu

imagescharliechaplingulusu5aedfa5d15d6d

Charlie Chaplin Guluşu

yine celişiyor icim ve dışım;
icim cam kesiği sızıların girdabında
dışım
şakraklığın doruğunda

yani
icimde senin huznun, dışımda Charlie Chaplin Guluşu

yine celişiyor, dilime yansıyanla
yureğime vuran sozlerim,
icim yanık turku soyluyor
dışım
hic birşey yokmuş gibi coşuyor

yani
icimde senin sozlerin, dışımda Charlie Chaplin Guluşu

yine celişiyor, yureğimin hissleriyle
mantığımın sistemi,
yureğim acı,kahrol, uzul diyor
dışım hakettinmi ki diyor
ben icime kulak veriyorum

yani
icimde sevgini yaşatıyorum, dışımda umursamaz Charlie Chaplin Guluşu

yine celişiyor, gecemle gunduzum
icim gunduzu gece eyle diyor,
dışım ben geceyi yaşamam diyor
karanlık bana gore değil diyor

yani
icimde zift bir gece, dışımda guneşe goz kırpan Charlie Chaplin Guluşu

Similar threads

Ayciceği Şiirleri Ayciceği İle İlgili Guzel Şiirler AYCİCEĞİ TARLALARI Dağların rıhtımını ayciceği denizi kuşatmıştı Ayciceği tarlalarında ruzgarın ıslıkları calınıyordu Toprağın yazlık semaverinde ayciceği mevsimi Sarı kadifeler ruyanın kanserine duşmuş Zamanın nehirleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
Ayrılık şiirleri, ayrılık ile ilgili şiirler, ayrılık acısı şiirleri, ayrılık konulu şiirler Gidiyor musun diye sorma bana Gonderen sensin Ne terk etmeyi istedim seni, Ne de daha yaşamadığımız bu aşkı toprağa gommeyi Senin kadar ofkeliyim ben de Senin kadar endişeli Bir dokunuşunla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
506
ayrılık konulu şiirler Gidiyor musun diye sorma bana Gonderen sensin Ne terk etmeyi istedim seni, Ne de daha yaşamadığımız bu aşkı toprağa gommeyi Senin kadar ofkeliyim ben de Senin kadar endişeli Bir dokunuşunla bin kenti yıkacak guc verirdin bana Ama inandıramadım seni Sen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
Kıskanclık Şiirleri Kıskanclık Kıskanclık cok ilkel bir duygu, Ozde kendine guvensizlik, Yaşamı alt ust eden olgu, Ruhsal cokuntu, yetersizlik Kıskanclık marazi bir kuşku Sevginin kirlenmesi, pislik Erdemi yok eden korku, Cırpındıkca yok oluş,hiclik Kıskanclık hastalık, ic...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Kahraman Tazeoğlu Araz şiiri Kahraman Tazeoğlu Araz sozleri Araz Kahraman Tazeoğlu imageskahramantazeogluaraz5b0b3097bc72f “Yalnızım cunku sen varsın “Gel, desen gelirdim Gittiğin uzakta bendim Dağ gibi bir ihanetten duştum Bu kendime son gelişim Olumbaz opuşler kusuyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
858,475Konular
981,253Mesajlar
29,553Kullanıcılar
yk393939Son üye
Üst Alt