Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

charlie chaplin sözleri

charlie chaplin sözleri
0
109

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
charlie chaplinin sözleri charlie chaplin söylediği sözler

Benim hayatımdaki en büyük düşman zamandır

Bir kişiyi öldürürsen katil,milyonlarca kişiyi öldürsen kahramansın

Gün sonunda yapmadıklarınla yok yaptıklarınla yargılanırsın

Yaşam kuytu alanda felaket, geniş açıda komedidir

Dünya herkese yetecek büyüklükte Onun için, başkasının yerini kapmaktansa, çalışarak hakiki yerinizi bulun

Beni anladıkları için, seni anlamadıkları için alkışlıyorlar Albert Einstein'a söylediği söz

Neden olmasın? Ne de olsa kendi malı Tanrı ruhunu affetsin diyen papaza cevabı

Halk ölmeyi bildikleri sürece hür değil olmayacaktır Hayatta beni mutsuz edebilecek en büyük şey, lükse alışmaktır

Hayatın bize çizdiği yol, serbest ve güzelliklerle doymuş olabilir, lakin biz bu yolu yitirdik Doyumsuzluk insanların ruhunu zehirledi, dünyayı bir korku çemberine aldı Hepimizi kaz adımlarıyla sefaletin ve savaşların içine sürükledi Hızımızı artırdık, lakin bunun tutsağı olduk Bereket getiren makineleşme bizi yoksul kıldı Edindiğimiz bilgiler bizi faydalı yaptı, zekamızı da katı ve acımasız Fazla düşünüyoruz, fakat az hissediyoruz Makineleşmeden fazla insanlığa, zekadan fazla iyilik ve anlayışa gereksinmemiz var Yardımsever değerlerimizi koruyamazsak hayat korkunç olur, her zaman yitiririz Siz halk müziği güçlüsünüz Makineleri yapacak kuvvet sizdedir Bu hayatı mucizevi bir sevinç serüvenine çevirecek olan yeniden sizlersiniz Öyleyse, insanlık ve demokrasi namına bu gücü kullanalım ve milliyetçilik hastalığına aleyhinde birleştirelim Din, dil, halk ayrımcılığı olmayan yeni bir dünya yaratalım *

858,496Konular
981,705Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt