Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Charlie Munger Bitcoin’i (BTC) Aşağıladı ve Berkshire Hathaway’in Tesla’yı Takip Etmeyeceğini Söyledi

Charlie Munger Bitcoin’i (BTC) Aşağıladı ve Berkshire Hathaway’in Tesla’yı Takip Etmeyeceğini Söyledi
0
23

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
105264315-GettyImages-104478715.jpg

Charlie Munger’a nazaran Berkshire Hathaway, Tesla’nın Bitcoin (BTC) atılımını takip etmeyecek.

Berkshire Hathaway idare konseyi lideri Charlie Munger, 24 Şubat’ta Daily Journal Corporation toplantısında Bitcoin’i (BTC) aşağıladı.

Açıklamalarına İngiliz müellif Samuel Johnson’ın kelamını kullanarak Bitcoin’in mi yoksa Tesla’nın mı daha makus olduğunu sorara başladı:

“Efendim, bitler ortasında rastgele bir fark görmüyorum.”

Berkshire’ın Tesla’nın müsaadeden gidip gitmeyeceği sorulduğunda, ünlü yatırımcı Berkshire’ın asla kripto paralara adım atmayacağını söyledi:

“Tesla’nın izinde Bitcoin’e yatırım yapmayacağız.”

Bitcoin’in volatilitesini eleştiren Munger, volatilitenin kripto paraların değişim aracı olarak kullanılmasını engellediğini söyledi.

“Bana nazaran Bitcoin değişim aracı olarak kullanılamaz zira kıymeti çok oynuyor.”

Buffett’ın sağlam Bitcoin aykırısı olduğu biliniyordu. Hatta Omaha Canavarı, Bitcoin’i fare zehriyle karşılaştırmıştı.

858,475Konular
981,251Mesajlar
29,551Kullanıcılar
Üst Alt