Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Chassis Intruded Error Hatası?

Chassis Intruded Error Hatası?
0
110

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
selamlar;
Asus marka bir anakart'ım war, (P4P800VM) Bi kaç gün önce tozunu aldım, gayet normal ve sessiz çalışıyordu Bir gece kapattım ve ertesi günü açmaya kalktığımda;

Chassis Intruded!
Fatal Error System Halted

şeklinde bir açılış mesajı aldım Toz alma işlemi sırasında herhangi bir parçayı sökmedim, sadece yan kapağı alıp tozunu temizledim kompresör ile Google dayıda bir kaç arama yaptım pek çözüm olabilicek bişeler bulamadım CMOS Clear jumper ile bios ayarlarını sıfırladım değişen hiç bir şey olmadı, ana karta bağlı olan herşeyi çıkardım sonuç yine aynı oldu, ana kartı yerinden çıkardım (yani kasadan çıkartıp bir karton üzerine aldım, başka bir power ile denedim cıx ) Chassis kontrol eden jumper'ı çıkardım o zaman makine hiç açılmadı geri taktığımda ise yine bu hatayı gördüm
Daha önceden böyle bir sorunla karşılaşıp çözebilen veya bu konu ile ilgili bir bilgisi olabilicek olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum

858,497Konular
981,910Mesajlar
29,934Kullanıcılar
Üst Alt