Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

CHAT EKLEDİM

CHAT EKLEDİM
8
212
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zroxtz

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
57
PRO BİR CHAT EKLEDİM TOPLULUKLAR OLABİLİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM. AMA BANLAMA SİSTEMİ YAPAMADIM YAPINCA HABER VERİRİRM. BİDE PROFİL MENÜSÜNÜ GÜNCELLEDİM.

Petras

t.me/ezchecker
FD Üye
Etkileşim
14
F-D Coin
70
Es
PRO BİR CHAT EKLEDİM TOPLULUKLAR OLABİLİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM. AMA BANLAMA SİSTEMİ YAPAMADIM YAPINCA HABER VERİRİRM. BİDE PROFİL MENÜSÜNÜ GÜNCELLEDİM.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Similar threads

iOS 15 ile gelen Odak Modu, rahatsız edilmek istenmeyen zamanlarda sadece belirli uygulamalardan bildirim almaya olanak tanıyor. Yani kullanıcı, istediği zamanlarda sadece istediği kişi ve uygulamalardan bildirimleri alıyor. Google tarafından güncellenen Gmail ve Google Chat bildirimleri de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Google, yıllar boyunca çeşitli uygulamaları kullanıma sunmaya, daha sonra değiştirmeye ve en sonunda kapatmaya devam ettiği için piyasada yer edinen bir mesajlaşma uygulamasına sahip olabilmiş değil. Buna karşın ünlü şirket, bir süredir Google Chat üzerinde ciddi çalışmalar yapıyor ve uzunca bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Oppo Find X5 Pro amiral gemisi akıllı telefonu bir müddet evvel piyasaya çıkarken, şirketin yakın vakitte bu modeli yenilemeyi planladığı görülüyor. Bu ortada yeni bir rapor, Find N2 isimli yeni bir katlanabilir telefon modelinin de yakında piyasaya sürüleceğini ortaya koydu. Haber, Weibo...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Xiaomi, kısa süre önce Snapdragon 888 kullanan ilk akıllı telefon modeli Mi 11’i tanıttı. Henüz piyasaya çıkmayan akıllı telefondan haberler beklenirken şimdi de M2012K11AG kodlu  yeni bir Xiaomi modeli ortaya çıktı. İddialara bakılırsa karşımıza uygun fiyatlı bir amiral gemisi çıkabilir. İlşin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
Selam arkadaşlar LOTR Conquesti almak için CD cide 4 kişinin sırtına çıkmam gerekti maşallah herkes oraya doluşmuş neyse Aldım çıkarttım kurdum sorun olmadı Oyuna girdim harika Profil oluşturdum beni menüye gönderdi Loading Yazısı çıktı gitmio Her yere baktım yok yok yok çözüm yok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
858,496Konular
981,633Mesajlar
29,720Kullanıcılar
AR4SsSon üye
Üst Alt