Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

chati göremiyom

chati göremiyom
2
66
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Similar threads

Vikingler Diyarı Chat Kuralları Nelerdir Vikingler Diyarı Chat Kuralları Lİstesi Vikingler Diyarı Chat Kurallarının tumunu aşağıda verdiğimiz listede bulabilirmisiniz 1 Aynı veya farklı karekterleri defalarca tekrarlamak veya tek olarak alt alta postalamak yazmak yasaktır 2 Alt alta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Vikingler Diyarı Chat Kuralları Nelerdir Vikingler Diyarı Chat Kuralları Lİstesi Vikingler Diyarı Chat Kurallarının tümünü altında verdiğimiz listede bulabilirmisiniz 1 Aynı ya da öbür karekterleri her zaman nüksetmek ya da tek olarak daha aşağı alta postalamak kâğıda dökmek yasaktır 2...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Mrblar Değerli Arkadaşlar İlk Önce Yardım Eden Etmiyen tüm degerli Dostalrıma Teşekür Ederim Şimdi Sorun Şu Repairden Gps Aldım Ama Gps Yi Nasıl aktiv Edecem Haritada Kendimi Görmem İçin M Ye Basıyom Kendimi Göremiyom Gps Yi de Aldım Repairden Bilgisi Olan Arkadaşlar Yazarsa Sevinirim Teşekürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
yeme tırnaklarınıııı yeme tırnaklarını recai +adam gibi bi yemek yap ta onu yiyek o zaman ne yiyiosun sen böylece gizlice + tırnak ister misin? yeme tirnaklarini + ben tirnaklarimi yemiyom , kenarindaki etleri yiyorum hasan yeme oğlum tirnaklarini + neremi yiyim yeme tırnaklarını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
  • Kilitli
Grupo Chat v3.5 – Sohbet Odası ve Özel Sohbet PHP Script İndir -Grupo Chat v3.5 – Chat Room & Private Chat PHP Script Grup Sohbeti, çok çeşitli özellikler içeren bir PHP Sohbet Odası ve Özel Sohbet Komut Dosyasıdır. Kullanıcı Katılımı, kullanıcıları elde tutmanın önemli bir unsurudur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
858,503Konular
982,778Mesajlar
30,582Kullanıcılar
YugelaSon üye
Üst Alt