Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Vikingler Diyarı Chat Kuralları Nelerdir
Vikingler Diyarı Chat Kuralları Lİstesi
Vikingler Diyarı Chat Kurallarının tumunu aşağıda verdiğimiz listede bulabilirmisiniz
1 Aynı veya farklı karekterleri defalarca tekrarlamak veya tek olarak alt alta postalamak yazmak yasaktır
2 Alt alta...
Vikingler Diyarı Chat Kuralları Nelerdir
Vikingler Diyarı Chat Kuralları Lİstesi
Vikingler Diyarı Chat Kurallarının tümünü altında verdiğimiz listede bulabilirmisiniz
1 Aynı ya da öbür karekterleri her zaman nüksetmek ya da tek olarak daha aşağı alta postalamak kâğıda dökmek yasaktır
2...
Mrblar Değerli Arkadaşlar İlk Önce Yardım Eden Etmiyen tüm degerli Dostalrıma Teşekür Ederim
Şimdi Sorun Şu Repairden Gps Aldım Ama Gps Yi Nasıl aktiv Edecem Haritada Kendimi Görmem İçin M Ye Basıyom Kendimi Göremiyom Gps Yi de Aldım Repairden Bilgisi Olan Arkadaşlar Yazarsa Sevinirim Teşekürler
yeme tırnaklarınıııı yeme tırnaklarını recai +adam gibi bi yemek yap ta onu yiyek o zaman ne yiyiosun sen böylece gizlice + tırnak ister misin? yeme tirnaklarini + ben tirnaklarimi yemiyom , kenarindaki etleri yiyorum hasan yeme oğlum tirnaklarini + neremi yiyim yeme tırnaklarını...
Grupo Chat v3.5 – Sohbet Odası ve Özel Sohbet PHP Script İndir -Grupo Chat v3.5 – Chat Room & Private Chat PHP Script
Grup Sohbeti, çok çeşitli özellikler içeren bir PHP Sohbet Odası ve Özel Sohbet Komut Dosyasıdır. Kullanıcı Katılımı, kullanıcıları elde tutmanın önemli bir unsurudur...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.