Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cheesecake

Cheesecake

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Cheesecake Tarifi İçin Malzemeler Alt taban için;

*1 buçuk paket burçak bisküvi
*50 gr tereyağı(eritilmiş)
*13 çay bardağı süt

Krema için;

*1 paket Labne(200 ml)
*Yarım kutu sıvı krema
*2 tane yumurta
*34 su bardağı toz şeker
*3 yemek kaşığı un
*1 paket vanilya

Üzeri için;

*1 paket meyveli sos

Cheesecake Tarifi Yapılışı
Merhabalar Bir üniversite öğrencisi olarak, yetiştirmem gereken çizimler projeler olan bir hafta geçirdim ve vizelerin güzel geçtiğindendir sanırım “şu vizeler bitsin de size bi cheescake yapayım sözü vermiş bulundum Sözümü tuttum ve yaptım

Similar threads

* Vişneli Cheesecake Tarifi İçin Malzemeler Alt Taban için; *3 paket burçak bisküvi *200 gram eritilmiş tereyağ *Yarım çay bardağı süt *1 su bardağı çekilmiş fındık Krema için; *300 gram labne peyniri *1 paket sıvı krema *4 yemek kaşığı un *1 paket çekerli vanilin *1, 5 su...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
Meyve Soslu Cheesecake Tarifi İçin Malzemeler Tabanı İçin : *2 paket burçak bisküvi *2 çorba kaşığı eritilmiş tereyağı Peynirli Kat İçin: *400 gram labne peynir *1 paket süt kreması *1 su bardağı toz şeker *2 çorba kaşığı un *1 paket vanilya *4 adet yumurta Meyveli sos için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Limonlu Cheesecake Tarifi İçin Malzemeler Alt tabanı için; *2 paket burçak bisküvi *1 çay bardağı fındık *1 çay bardağı eritilmiş tereyağı Kreması için; *600 gr labne peyniri *200 gr krema *1 su bardağı şeker *3 yemek kaşığı nişasta (mısır) *1 yemek kaşığı un *3 adet yumurta *1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
Pratik Cheesecake (Dünyanın En Kolay Tarifi) İçin Malzemeler Tabanı için; *2 adet burçak bisküvi *1 su bardağı dövülmüş fındık *100 gr margarin İç kreması için; *1 paket Dr othker “cheesecake yapkreması *2 5 su bardağı soğuk süt *1 paket 400 gr labne Sos için; *2 paket...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Orman Meyveli Cheesecake Tarifi İçin Malzemeler Tabanı için; *2 paket burçak bisküvi *2 dolu yemek kaşığı tereyağı Keki için; *200 gram Pınar Labne *200 ml hazır krema *3 yumurta *1 su bardağı şeker *3 tepeleme yemek kaşığı un *1 yemek kaşığı nişasta *1 paket vanilya Üzeri için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
858,499Konular
982,575Mesajlar
30,330Kullanıcılar
KristonSon üye
Üst Alt