Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Chelsea'nin Eski Teknik Direktörü Avram Grant'ın Çok Sayıda Kadına Cinsel Tacizde Bulunduğu İddiası

Hoş geldin! alaljperen tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Chelsea'nin Eski Teknik Direktörü Avram Grant'ın Çok Sayıda Kadına Cinsel Tacizde Bulunduğu İddiası
0
96

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
s-69d6cce652f81122faf89ec2a1919320111ba9bb.jpg

İsrail'de yayımlanan bir televizyon programına katılan çok sayıda bayan ünlü teknik yöneticinin kendilerine cinsel tacizde bulunduğunu açıkladı. Kariyerinde Premier Lig'den birçok kadrosu çalıştıran 66 yaşındaki Avram Grant'ın üst seviye pozisyonunu kullanarak birkaç bayanı seks yapmaya zorladığı öne sürüldü.

The Times of Israel'de yer alan habere nazaran Grant kimi genç bayanlara kendileriyle seks yapmaları halinde mesleklerinde ilerleme kelamı verdi. Buna ek olarak birtakım bayanlar ise Grant ile profesyonel bir iş ilgisinde bulundukları sırada kendilerine cinsel kelamlar söylendiğini belirtti ve bu davranışın bölümdeki herkes tarafından bilinen lakin lisana getirilmeyen bir sır olduğu kaydedildi.

'22 yaşındaydım'

Bir diğer bayan ise Haziran 2020'de Grant'ın Tel Aviv'deki meskenine iş bulmasına yardımcı olmak emeliyle davet edildiğini fakat ünlü teknik yöneticinin kendisinden kıfayetlerini çıkarmasını istediğini söyledi:

'O sırada 22 yaşındaydım.  Bana rahat olmamı ve kıyafetlerimi çıkarmamı söyledi. Başta latife yaptığını düşünmüştüm.

'Kanepede ondan uzakta duruyordum ve yaklaşmamı istedim. Bana sarıldı, tuttu ve bırakmadı. Elimi bacağıma koyduktan sonra çabucak elimi ittiğimi hatırlıyorum. Birkaç saniye konuştuktan sonra beni boğar üzere tuttu ve öpmeye çalıştı' 

Grant'ın elini tutup kasıklarına koymadan evvel gece birlikte kalmaları tarafında baskı yaptığını belirten bayan ünlü futbol adamına hayır diyecek hamaseti olmadığını ve daha sonra banyoya giderek ağlamaya başladığını açıkladı. Tanıklık eden çok sayıda bayanın kimliklerinin açığa çıkması halinde doğabilecek sonuçlardan korktukları için kimliklerini gizlemeyi tercih eden gazeteciler olduğu kaydedildi.

'Mankenliği bıraktım'

İsrailli tanınmış bir model olan bir başka bayan ise Grant'ın kendisine yardım teklif etmesiyle birlikte İngiltere'ye uçtuğunu lakin otelde buluşmalarının akabinde kıyafetlerini çıkartan Grant'ın kendisini seks yapmaya zorladığını öne sürdü: 

'Milyonlarca kere hayır dedim fakat daima ısrar etti. Yapmam gerektiğini hissettim zira öteki türlü gitmeme müsaade vermeyecekti. Sonrasında insanların artık beni fark etmesini istemediğim için modellik mesleğimi noktaladım'

858,536Konular
981,826Mesajlar
32,339Kullanıcılar
ryzegrxod1Son üye
Üst Alt