Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

chemistin askerleri

chemistin askerleri

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
chemist,in askerleri

chemistin asker günlüğü ( AZICIK TEBESSUM)

chemist askerde kadınlarada atama verdi ve cepheye gönderdikısa zamanda büyük başarılara imza attı

chemist tebrikler hertaraf güzel koku gibi tertemiz

Chemist bir başarıya daha imza atıyorbekar askerleri evlendirme zamanı

tabii chemist kız babası edinmek basit yok alış veriş lüzumlu hazırlıklar zorlama iş chemist çarsı izinleri çoğalacakasker babası almak şiddet

Ara Sıra chemist i gergin ışık halkası getirip sinirlendiriyorlarkızma chemist sabırlı ol daha alış veriş yeni başladı

chemist ara sıra azicik daha zorlanıyor bu defa moda işi çıkıyorchemist biraz dişini sık alışırlarteskerene az kaldı

natürel sorgu zamanı sabırlı chemist sayılı günler kaldıparmakla saysan biter o günler

chemist sorgudan daha sonra askerleri cepheye gönderiyor

chemist uzun düşünceden sonradan karar veriyor üyelerine haber gönderip bir bir askere çağırıyor BİR KUSURUM OLDUYSA BAĞIŞLAMA OLA SELAM DUA İLE *

Similar threads

Hepsi birbirinden iddialı! Açıklamalar beyazperde'den alınmıştır! Kaynak: https://stacker.com/stories/4253/100-bes... 100. Palavralar üstüne (Body of Lies) - (2008) IMDb:7.1 99. Salt (2010): IMDb: 6.4 98. Ay Harekâtı (Moonraker) - (1979): IMDb: 6.3 97. İnsan Üzere Yaşa (Never Say...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kanal D, CNN Türk ortak yayınındaki "Cumhurbaşkanı İle Özel" programında, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Erdoğan, sadece Irak'ta meydana gelen bu olay değil, bölgenin şu anda çok ciddi sıkıntılar yaşadığını, Orta Doğu'nun adeta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Eğer Japon filmlerine meraklıysanız, bu içerik kesinlikle hoşunuza gidecek. Eğer hiç Japon filmi izlemediyseniz, başlangıç için harika bir seçenek olabilir. Eğer ben Japon sinemasını yaladım yuttum diyorsanız, o zamanda yorumlarda görüşlerinizi bizimle paylaşın :) Japon sinemasından dikkat çeken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Sinemaseverler için hazırladığımız hayatta en az bir kere izlenmesi gereken filmler listesi ile karşınızdayız. Ölmeden önce mutlaka izlenmesi, seyredilmesi gereken filmleri sizler için bir araya getirdik. Yayınladığı dönemin en çok izlenen filmleri olma unvanına sahip olan filmler de var...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Namazı hiç kılmayan veya sık sık kaçıran insanlar, birçok bahane uydururlar Namaza engel gösterilen hiçbir şeye “mâzeret gözüyle bile bakmadığım için, ısrarla “bahane kelimesini kullanıyorum Çünkü, namazın mazereti ancak ölüm riski, koma hâli ve bayılma gibi aşılamayacak engeller olabilir Bunun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
213
858,496Konular
982,185Mesajlar
30,120Kullanıcılar
JohnnySon üye
Üst Alt