Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Chili Salatası

Chili Salatası

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Chili Salatası Tarifi İçin Malzemeler

*4 adet orta boy havuç
*5 adet közlenmi? kapya biber
*Yarım demet maydanoz
*2 yemek ka?ığı galeta unu (silme)
*1 çay bardağının yarısından az sıvı yağ
*2 yemek ka?ığı nar ekşisi
*2 yemek ka?ığı ketçap
*2 diş sarımsak
*2 su bardağı su
*Tuz
*Kekik
*Kırmızı toz biber
*Pul biber

Chili Salatası Tarifi Yapılışı Merhabalar mutfak dünyasına gönül vermiş arkadaşlarım Bu gün size naçizane kendi reçetemden bir tarif sunacağım Kendi iş yerimde çok talep gördü, umarım sizde memnun kalırsınızDilerseniz şimdi tarifimize geçelim Havuçlarımızı yıkayıp, kabuklarını soyalımTavla zarı halinde küp küp doğrayalım Doğradığımız*havuçlarımızı suda 10 dakika kadar ha?layalım Daha sonra havuçlarımızı süzüp bir kenara alalım Közlenmiş kapya biberimizi aynı şekilde doğrayalım ve ha?ladığımız havuçlarla karıştıralım Maydanozları koyalım ve ilave edelim Sıvı yağ, nar ekşisi,galeta unu ve ketçap ekleyelim Son olarak geriye kalan malzemelerimizi de ekleyelim ve karıştıralım,servis edelim Afiyet olsun
Not: Kapya biberlerini ben hazır salamura kullanıyorum hanımlar, böylece içine işlemiş sirke tadından da yararlanıyorum

858,498Konular
982,049Mesajlar
30,032Kullanıcılar
lemonqelSon üye
Üst Alt