Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Chimichanga

Chimichanga

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
MALZEMELER
4 kişilik
400 gr tavuk
2 adet yufka
12 çorba kaşığı margarin
1 su bardağı domates suyu
1 tatlı kaşığı salça
1 kahve fincanı un
12 su bardağı su
acı biber sosu
12 su bardağı krema
kırmızı biber
tuz
karabiber
200 gr kaşar peyniri rendesi
sıvı yağ


HAZIRLANIŞI
Tavuğu haşlayın ve soğuttuktan sonra didikleyin Domates suyunu kaynatın margarin, salça ve unu ekleyin Karabiber, kırmızı biber, tuz ve suyuda ekleyip suyunu çekene kadar kaynatın Tavuk parçalarını içine atın Yufakaları bir tabak yardımıyla yuvarlak kesin Kürdanla tutturarak yağda kızartın Üzerini kaşar rendesiyle kaplayın ve fırına koyun Kaşarlar eriyince fırından alın ve üzerlerine acı sos dökün Birer çay kaşığı krema da koyun, kıvırcık salata ile doldurulmuş tabağa yerleştirin Üzerine de tavuklu harçtan koyun
 

Similar threads

MALZEMELER 4 kişilik 400 gr tavuk 2 adet yufka 12 çorba kaşığı margarin 1 su bardağı domates suyu 1 tatlı kaşığı salça 1 kahve fincanı un 12 su bardağı su acı biber sosu 12 su bardağı krema kırmızı biber tuz karabiber 200 gr kaşar peyniri rendesi sıvı yağ HAZIRLANIŞI Tavuğu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Malzemeler : 400 gr tavuk fleto 2 adet yufka 12 çorba kaşığı margarin 1 su bardağı domates suyu 1 tatlı kaşığı salça 1 kahve fincanı un 12 su bardağı su acı biber sosu 12 su bardağı krema Kırmızı biber Tuz 200 gr rende kaşar Sıvı yağ Hazırlanışı : Tavukları haşlayın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Arabaşı Çorbası Tarifi İçin Malzemeler *Tavuğu haşlamak için; *1 adet but veya 1 tüm tavuk *1 tatlı kaşığı tuz *1 litre *su *1 su bardağı un *2 yemek kaşığı salça *2 su bardağı soğuk su *3 yemek kaşığı sıvı yağ *1 yemek kaşığı margarin veya tereyağ *2 yemek kaşığı domates salçası *1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Tavuğun hakkını veren bu tarifler ile kallavi sofralara meydan okumaya hazır mısınız? 1. Perde Pilav Tanımı: İç pilav için: 5 yemek kaşığı tereyağı 2 yemek kaşığı dolmalık fıstık 1/2 su bardağı badem 2 yemek kaşığı kuş üzümü 3 su bardağı baldo pirinç 1/2 tatlı kaşığı kırmızı toz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
Salçalı Tavuk Çorbası Tarifi İçin Malzemeler *2 adet tavuk budu *3 diş sarımsak *1 yemek kaşığı tereyağı *2 yemek kaşığı sıvı yağ *1 yemek kaşığı un (tepeleme) *1 yemek kaşığı salça *Karabiber, pul biber, nane ve tuz *6 su bardağı tavuk suyu *2 su bardağı su Salçalı Tavuk Çorbası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
858,496Konular
982,168Mesajlar
30,110Kullanıcılar
ahmet5657Son üye
Üst Alt