Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

CHP Isparta'dan yeni eğitim yılı mesajı

CHP Isparta'dan yeni eğitim yılı mesajı
0
122

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71

ISPARTA (İGFA) - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta İl Başkanı H. Yalım Halıcı, ”Yeni eğitim öğretim döneminin öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı olmasını diliyor, sağlıklı ve başarılı bir eğitim yılı diliyorum."dedi.

Başkan Halıcı mesajına şöyle devam etti: ”Liseye ve üniversiteye geçiş sistemlerinde yapılan değişiklikler başta olmak üzere 20 yıllık AKP iktidarı döneminde hiçbir öğrenci başladığı sistemle okulunu bitiremedi. Birbiri ardında yapılan değişikliklerle yapboz tahtasına dönen eğitim sisteminde yeni bir değişiklik daha planlanıyor. Yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızı ve gençlerimizi, milli, manevi ve Cumhuriyet değerlerine bağlı, iyi bir yurttaş, iyi birey olarak yetişmeleri için bu eğitim dönemi çok önemli. Hep birlikte gerekli tedbirleri alarak eğitim döneminin sağlıklı ve kesintisiz devam etmesine katkı sağlamalıyız. 2022-2023 eğitim öğretim yılının kesintisiz bir şekilde yüz yüze devam etmesini, tüm öğrencilerimizin ve eğitimcilerimizin heyecanını paylaşıyor, başarılar diliyorum”dedi.

Similar threads

CHP Sakarya Vilayet Lideri Ecevit Keleş 2022-2023 eğitim öğretim yılının başlaması sebebiyle bir kutlama iletisi yayınladı. 3 aylık bir ortanın akabinde tatilin s ona erdiğini ve okulların öğrencilerine ve öğretmenlerine kavuşacağını söyleyen Lider Ecevit Keleş bildirisinde, "Hem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı iletisi yayınladı. Bakan Özer’in bildirisi şöyle, “Değerli Öğretmenler, Sevgili Öğrenciler ve Değerli Veliler, 2022-2023 eğitim öğretim yılını başlatmış olmanın sevinci, heyecanı ve mutluluğuyla sizleri selamlıyorum. Eğitim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
201
Meral Akşener, DÜZGÜN Parti’nin yarın başlayacak 2022-2023 eğitim ve öğretim yılına ait hazırladığı görüntüyü bugün toplumsal medya hesabında paylaştı. Akşener, paylaşımında şunları kaydetti: “Başöğretmenimiz Atatürk’ün yaktığı meşaleyi taşıyan tüm öğretmenlerimize ve Cumhuriyet’imizin ışığında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Türkiye genelinde 12 Eylül Pazartesi günü başlayan 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı’nın heyecanı, Dokuz Eylül Üniversitesi’ne(DEÜ) bağlı Özel 75. Eğitim Kurumları’nda da yaşandı. Yeni eğitim devrini sevinçle karşılayan DEÜ’lü minik öğrenciler, hem arkadaşlarına hem de okullarına kavuşurken; DEÜ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
167
bakan çubukçu'dan 2010 eğitim öğretim yılı mesajı Kıymetli Öğretmenlerim ve Kıymetli Veliler, Yeni bir eğitim öğretim yılına başladığımız bugün çocuklarımızın heyecanını her zaman birlikte paylaşıyoruz Her geçen gün, bir öncekinden çok daha fazla data ve hüner isteyen yaşamımızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
858,500Konular
982,396Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt