Siyasette Recep Bey Uzanmış da yatar
CHP şarkısı Hani benim Recebim
CHP referandum şarkısı hani benim recebim
Cumhuriyet Halk Partisi, 12 Eylulde yapılacak referanduma sayılı gunler kala, Merkez Karar Yonetim Kurulu ve Parti Meclisi uyeleriyle bir araya gelerek referandum calışmalarına start verdi
Hani Benim Receb'imşarkısından uyarlanan Siyasette Recep Beysalonda calınırken bazı partililer oynamaya başladı
İşte CHPnin yeni referandum şarkısının sozleri:
Oğlan gemicik almış AKP suya batar
Hani benim Recebim Recebim Hayır oyu vereceğim ( Sana hayır diyeceğim )
Yasanı sandığa gomeceğim
Gemi dolu pırlanta Atma Recep Bey atma
Ali Dibolar devri Kesme naylon fatura ( Naylon fatura cakma )
Sandık gelir yanaşır Recep boşa uğraşır
Vatandaş hayır diyor Recep niye ağlaşır
Recep Beyi tanırlarYolsuzlukta şanı var
Kılıcdaroğlu der ki, Hayır demekte yarar var
Hani benim Recebim Recebim
Hayır oyu vereceğim Yasanı sandığa gomeceğim
'DOĞRUSU HAYIR'
CHP İstanbul İl Başkanı Berhan Şimşek, Anayasa değişikliklerine ilişkin 12 Eylulde yapılacak referandum oncesi sloganlarını ''Doğrusu hayır'' olarak belirlediklerini bildirdi
Anayasa değişikliklerine ilişkin 12 Eylulde yapılacak referandum konusunda CHP İstanbul İl Orgutunun kampanyasının bugun start aldığını anlatan Şimşek, ''Sloganımız 'Doğrusu hayır' YOK'u kaldırmıyorsa 'Doğrusu hayır', emekliye katkıda bulunmuyorsa, ciftcinin koşullarını iyileştirmiyorsa, işveren icin koşullar oluşmuyorsa, telefon dinlemeleri bitmiyorsa, esnafın koşulları iyileşmeyip yuzu gulmuyorsa 'Doğrusu hayır' Bu sloganla yola cıkacağız''
CHP şarkısı Hani benim Recebim
CHP referandum şarkısı hani benim recebim
Cumhuriyet Halk Partisi, 12 Eylulde yapılacak referanduma sayılı gunler kala, Merkez Karar Yonetim Kurulu ve Parti Meclisi uyeleriyle bir araya gelerek referandum calışmalarına start verdi
Hani Benim Receb'imşarkısından uyarlanan Siyasette Recep Beysalonda calınırken bazı partililer oynamaya başladı
İşte CHPnin yeni referandum şarkısının sozleri:
Oğlan gemicik almış AKP suya batar
Hani benim Recebim Recebim Hayır oyu vereceğim ( Sana hayır diyeceğim )
Yasanı sandığa gomeceğim
Gemi dolu pırlanta Atma Recep Bey atma
Ali Dibolar devri Kesme naylon fatura ( Naylon fatura cakma )
Sandık gelir yanaşır Recep boşa uğraşır
Vatandaş hayır diyor Recep niye ağlaşır
Recep Beyi tanırlarYolsuzlukta şanı var
Kılıcdaroğlu der ki, Hayır demekte yarar var
Hani benim Recebim Recebim
Hayır oyu vereceğim Yasanı sandığa gomeceğim
'DOĞRUSU HAYIR'
CHP İstanbul İl Başkanı Berhan Şimşek, Anayasa değişikliklerine ilişkin 12 Eylulde yapılacak referandum oncesi sloganlarını ''Doğrusu hayır'' olarak belirlediklerini bildirdi
Anayasa değişikliklerine ilişkin 12 Eylulde yapılacak referandum konusunda CHP İstanbul İl Orgutunun kampanyasının bugun start aldığını anlatan Şimşek, ''Sloganımız 'Doğrusu hayır' YOK'u kaldırmıyorsa 'Doğrusu hayır', emekliye katkıda bulunmuyorsa, ciftcinin koşullarını iyileştirmiyorsa, işveren icin koşullar oluşmuyorsa, telefon dinlemeleri bitmiyorsa, esnafın koşulları iyileşmeyip yuzu gulmuyorsa 'Doğrusu hayır' Bu sloganla yola cıkacağız''