Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

CHP'de toplu istifa 30 temmuz

CHP'de toplu istifa 30 temmuz
0
72

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
61
CHP toplu istifa haberi,
chp toplu istifa

CHP Sakarya İl Başkanı ve 9 üye istifa ettiCHP Sakarya İl Başkanı Yaşar Erdem 9 yönetim kurulu üyesi ile birlikte istifa ettiklerini açıkladı
Yaşar Erdem AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün yaptıkları yönetim kurulu toplantısında görevden istifa etme kararı aldıklarını söyledi

Idare kurulundaki üyelerin işleri sebebiyle çalışmalara yeterince ilgi gösterememelerinin istifaya niçin olduğunu gösteren Erdem, ''Yorulan arkadaşlarımız da vardı, onun için böyle bir karar aldık Benimle birlikte idare kurulundan 10 birey istifa etti, 3 birey istifa etmedi 2 birey de toplantıya gelmedi Yönetim düştü, bundan daha sonra Ankara'dan il başkanı atanacak ve o yönetim kurulunu belirleyecek Kongreye değin yeni yönetim devam edecek'' dedi

Erdem, 15 üyeden oluşan yönetim kurulundan 10 üyenin istifa etmesi sebebiyle il yönetiminin düştüğüne dikkati çekerek, ''Arkadaşlarımız işlerinin yoğunluğu sebebiyle toplantılara katılamıyorlardı Seçim çalışmaları nedeniyle yorulan arkadaşlarımız vardı, ayrılmak isteyenler oldu Ramazandan itibaren yeni bir çalışma dönemine girecektik, benim de bırakma talebim oldu 'Bırakalım, yeni yöneticiler gelsin' dedik, böyle bir karar aldık'' diye konuştu

AA *

858,506Konular
983,053Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt