Christian Dior Bayan Pabuç Cristian Dior Bayan pabuç modelleri arayanlar tamda içten yerdesiniz arkadaşlarım Topuklu ince topuklu bok ve tüm pabuç modellerini bir galeride sizlere toparlıyorum Buradaki ayakkabılar için bulduğum resimlerin kaynağı google görseller arkadaşlarım, dolayısı ile sizlere sunacağım satın alma linkinden bu ayakkabıya ulaşamayabilirsiniz Ha benzerini bulursunuz öbür konu fakat çoktan söyleyeyim Her ayakkabının ayrı olarak satın alma linkini veremiyorum Toplu olarak Bayanlar için Cristian Dior ayakkabılara bakabilirsiniz İnternet ortamını araştırdığımızda buradaki adreste 1946 yılından beri etkinlik bildiren Cristion Dior imzalı ürünlerin tamamını görebilir ve ulaşabilirsiniz Büyük mağazalardan bu markayı getiren firmalara bakmanız gerekiyo Boyner gibi firmalarda bu markalı pabuç parfüm ve bir fazla mahsul var mecburen onlara bakacaksınız ben sizlere galeri oluşturuyorum CRİSTİAN DİOR BAYAN AYAKKABI MODELLERİ ( Galeri halinde görmek için herhangi bir resme tıklamanız yeterlidir ) photo large1150photophoto large1151photophoto large1152photophoto large1153photophoto large1154photophoto large1155photophoto large1156photophoto large1157photophoto large1158photophoto large1159photo