Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çıban ve urlar için etkin bir merhem tarifi Bu konu; çıban ve urlar için etkin bir merhem tarifi ile ilgili data vermektedir Vücudun kendini savunurken ortaya çıkardığı bir şart olan çıbanlar güya büyük bir sivilceymiş gibi görünürler Apse ve urların içindeki irini akıtmasına yardımcı olan...
Apseye Hangi Bitki İyi Gelir ? Çıban İçin Şifalı Ot Gibi Yaşama Apseye Hangi Bitki İyi Geliyor apseye iyi gelen ot gibi yaşama zaman zaman oluşan insanı canından bezdiren apseler için kullanabileceğiniz şifalı bitkilerle ilgili bilgiler şöyle meleklerapseyehangibitkiiyigelir5c5075db50ba2alt...
Diş Apsesi ve Tedavisi İle İlgili Bütün Bilgiler diş apsesi nedir diş apsesi tedavisi Sevgili melekler, diş ağrısı çekenler bilir, hiçbir ağrıya benzemez Gerçi insanın neresi ağrısa canı ordadır fakat diğer bir yeriniz ağrısa çaresizlikten ovunursunuz, psikolojik te olsa ola ki azıcık...
Şarkısı Çalınmamış,Sevdalar Gibiyim 1549085528 1549085528 sarkisicalinmamissevdalargibiyim5c552b5d19b3bsarkisicalinmamissevdalargibiyim5c552b5d19b3b http:i260photobucketcomalbumsii22gamze70117 Bir resme başlar gibi çizdim seni Görmeyen gözlerime yazdım, Duymayan kulaklarıma Aklıma...
Burnunun Dibinde Deyiminin Anlamı nedir biliyor musunuz selamlama kızlar ben bir deyim duydum ve anlamını doğrusu de merak ediyorum acaba Burnunun Dibinde Deyiminin Anlamı nedir bu deyimin açıklamasını yapacak olan bir arkadaş inş vardır aranızda
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.