iltasyazilim
FD Üye
4 su bardağı un
1 tatlı kaşığı tuz
Su
1 soğan
250 kg kıyma
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığından biraz az karabiber
Yarım çay bardağı su
Kızartmak için ayçiçeği yağı
Çibörek hazırlanışı
Un, tuz ve suyu bir kapta karıştırıp yumuşak bir hamur hazırlayın Soğanın kabuğunu soyup rendeleyin Kıyma, tuz, karabiber ve su ekleyip karıştırın Hamuru ceviz büyüklüğünde bezelere ayırın Yaklaşık 20 cm çapında açın Hamurun yarısına kıymayı harcı ince bir tabaka halinde olacak şekilde yayın Diğer tarafını üzerine kapatıp kenarlarına parmak uçlarınızla bastırın Kızgın ayçiçeği yağında her iki yüzlerini kızartın Sıcak servis yapın
1 tatlı kaşığı tuz
Su
1 soğan
250 kg kıyma
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığından biraz az karabiber
Yarım çay bardağı su
Kızartmak için ayçiçeği yağı
Çibörek hazırlanışı
Un, tuz ve suyu bir kapta karıştırıp yumuşak bir hamur hazırlayın Soğanın kabuğunu soyup rendeleyin Kıyma, tuz, karabiber ve su ekleyip karıştırın Hamuru ceviz büyüklüğünde bezelere ayırın Yaklaşık 20 cm çapında açın Hamurun yarısına kıymayı harcı ince bir tabaka halinde olacak şekilde yayın Diğer tarafını üzerine kapatıp kenarlarına parmak uçlarınızla bastırın Kızgın ayçiçeği yağında her iki yüzlerini kızartın Sıcak servis yapın