Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çiçeği burnunda anne Ceyda Ateş’ten Talia’lı paylaşım!

Çiçeği burnunda anne Ceyda Ateş’ten Talia’lı paylaşım!
0
66

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90
cicegi_burnunda_anne_ceyda_atesten_taliali_paylasim_1608047983_213.jpg

Ceyda Ateş, kızı Talia'nın elini öperken çekilen karesini paylaştı. Ateş'in "Tarifi yok" notunu düştüğü gönderiye beğeni yağdı.

Çiçeği burnunda anne Ceyda Ateş, karnı burnunda verdiği son pozla sosyal medyayı sallamıştı. Ceyda Ateş, Buğra Toplusoy ile 2018 yılında Amerika Miami'de evlenmişti. Güzel oyuncu Ceyda Ateş, anne oldu. Sosyal medyayı aktif kullanan güzel oyuncu yaptığı paylaşımlarla tüm dikkatleri üzerine çekti. Hamileliğinin 9'uncu ayına kadar paylaşımlar yapan güzel oyuncu, sosyal medyanın da gündeminden düşmedi. İlk kez annelik duygusunu tadan oyuncu Ceyda Ateş, kızı Talia'nın elini öperken çekilen karesini paylaştı. Ateş'in "Tarifi yok" notunu düştüğü gönderiye beğeni yağdı. İşte kızı Talia'yı kucağına alan taze anne Ceyda Ateş'in çok konuşulan son paylaşımı…

8S3Ac_1608048470_0927.jpg

CEYDA ATEŞ'İN ANNELİK HEYECANI

İş adamı Buğra Toplusoy ile 2 yıl önce ABD'de nikah masasına oturan Ceyda Ateş, annelik heyecanı yaşıyor. Bir kız bebek bekleyen Ateş, hamilelik sürecinde sık paylaşım yapmamasına rağmen güzel haberi sevenlerine duyurmayı tercih etti.

I1fpG_1606288082_1213.jpg

"ZAMANIN NASIL GEÇTİĞİNİ ANLAMADIM"

Instagram hesabından doğuma saatler kala paylaşım yapan güzel oyuncu, karnı burnunda pozlarını paylaşıp altına, "9. ayı doldurduk. Zamanın nasıl geçtiğini anlamadım. Yarın doğum var. Çok heyecanlıyım ve beni neler bekliyor merak ediyorum. Sağlıkla gelsin. Sizler neler hissetiniz doğumda? Destekleriniz ve güzel mesajlarınız için çok teşekkür ederim" yazdı.

"SADECE 1 KİLO ALDIM"

İş insanı Buğra Toplusoy ile evli olan Ceyda Ateş, 31 yaşında anne olmaya hazırlanıyor. Ateş hamileliği sürecinde sağlıklı beslendiğinden dolayı 1 kilo aldığını söyledi. Düzenli spor yapan Ateş, 5 aylık olmasına rağmen karnının belli olmadığını belirtti. 

w0gI7_1596095760_8539.jpg

858,496Konular
981,798Mesajlar
29,864Kullanıcılar
sami2010Son üye
Üst Alt