Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ciceği burnunda ne demek

Ciceği burnunda ne demek
0
159

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Ciceği burnunda deyimi, Ciceği burnunda anlamı, Ciceği burnunda acıklaması, Ciceği burnunda deyiminin anlamı

Ciceği burnunda : Cok taze, yeni koparılmışCiceği burnunda bir haber getirmek icin yarışa girdi muhabirler

Similar threads

Ciceği Burnunda Deyimi Ne Demek Ciceği Burnunda Ne Demek Ciceği burnunda: Cok taze, yeni koparılmış anlamlarına gelir Ciceği burnunda birgelindi henuz babası olduğunde
Cevaplar
0
Görüntüleme
229
Burnunda Tutmek Deyiminin Acıklaması Burnunda Tutmek Deyiminin Anlamı Nedir Ozlemek olayını en koyu demlerinde yaşamak, cok ozlemek, onsuzluğun artık canına tak etmesi hali Ornek: Bizim memleketi cok ozledim burnumda tutuyor havası suyu herşeyi
Cevaplar
0
Görüntüleme
294
Bal Alacak Ciceği Bilmek Deyiminin Sozluk Anlamı Bal Alacak Ciceği Bilmek Deyiminin Acıklaması Cıkar sağlanacak yeri veya şeyi bulmak ve bu konuda nasıl hareket edilmesi gerektiğini bilmek Orn: Onun bal alacak ciceği bilmede ustune yoktur
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
oğrenmek ile ilgili kompozisyon Oğrenme Hakkında Kompozisyon Gunumuzde eğitim sistemi anlatmaya dayalı bir oğretim yapısına sahiptir, o yuzdendir ki oğrenilen bilgiler kısa surede hafızada kalmakta ve boylece gelecekte bize lazım olduğunda hafızadan cağrılması zor olacaktır veya bazen hic...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
TAKILI KALDI Gozlerin Gozlerin takılı kaldı aklıma; Buğulu,derin, Mahsun gozlerin! Şefkat bekleyen, Sev benidiyen, Sevgiyle bakan gozlerin Ellerin Ellerin takılı kaldı aklıma; Sıcak,sevecen, Urkek ellerin! Guven isteyen, Bırakmadiyen, Sımsıkı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
858,475Konular
981,228Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt