Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Çiçek ile suyun aşkı güzel bir hikaye

Çiçek ile suyun aşkı güzel bir hikaye
0
230

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Gül ile suyun aşkı

Günün birinde bir gülle su karsilasir ve arkadas olurlar Ilk önceleri arkadaşlık olarak devam eder bu şart Tabiki zaman lazımdır birbirini tanımak için Gel vakit git süre gül pek mutlu olur fakat bu arkadaslıktan ve birliktelikten, mutluluktan ici icine sığmaz artik ve anlar ki
suya aşık olmustur Hayatinda ilk olarak asik olan gül burcu burcu acar ve etrafa kokular sacar Suya dönüp der fakat birgün, sevgili su seni sevdigim icin böylesine degistim actim ve etrafa kokular sactim yalnizca seni sevdim diye

Öyle süre gelir oysa artik su da icinde güle karsi birseyler hisetmeye baslar Zanneder fakat güle asik oldum Günler ve aylar birbirini kovalar ve gülü sevdigini zanneden su artik eskisi değin ilgilenmez gül ile Gül ise acaba su beni artik sevmiyor mudiye düsünmeye baslar

Cünkü suyun kendisine olan bu ilgisizligi onu üzmeye baslamıstir Icin icin bu soruyu sorar kendine Birgün gül suya der fakat biliyormusun ben seni cok seviyorum Su bende seni seviyorum der Aradan zaman gecer ve gül tekrar suya seni seviyorum der Su siradan bir ifadeyle ben deder lakin gül bu sözde sevgiyi hissedemez Bu siradanlasma gittikce sürer ama gül sabirla defalarca seni cok seviyorum der suya Lakin artik o kadar bir duruma gelir ki gül etrafa o güzel kokuyu sacamaz ve burcu burcu acan dalları solmaya yüz tutar

Bu güzel hikayenin devamı videomuzda

*

858,500Konular
982,396Mesajlar
32,982Kullanıcılar
yeumedısaSon üye
Üst Alt