Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

cicek uzerine yazılan kısa aşk sozleri

cicek uzerine yazılan kısa aşk sozleri
0
122

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Cicek uzerine yazılan aşk sozleri

imagescicekuzerineyazilankisaasksozleri5ad9166147ef2

Aldırma sen benim yalnızlığıma,Aldırma sen benim gozyaşlarıma,Boşver sende kalmış yarınlarıma

Alın sizin olsun butun saltanatıyla dunya,Butun sahteliğiyle hayat,Alın kucaklayın gonlunuzce,O bitmeyen ihtiraslarınızı,O dinmeyen bencil aşklarınızı!

Sevgi emek ister ben sevgimize emek vermeye hazırım seni cok seviyorum aşkım

Sevgi Yurektir Bazen Yurekler Uğruna olmektir Kimbilir Belkide Mordağlarda Kimsesiz Bir cicektir Sevmek Benden ote Sen Herşeyden Sen Diyebilmektir

Dunyada gorduğum en guzel cicek olan biricik aşkıma sevgilerle

Seni ne nakar sevdiğimi cicekler sana anlatsın biricik aşkım

Hayatta iki kişi tanıdımBirisi ruyalar kadar uzak sen, diğeri sevgililer kadar yakın benHayatta iki kişi tanıdım Birisi asla benim olmayacak sen, diğeri senden başkasının olmayacak ben

Similar threads

Cicek uzerine yazılan kısa aşk sozleri Sevgi emek ister ben sevgimize emek vermeye hazırım seni cok seviyorum aşkım Sevgi Yurektir Bazen Yurekler Uğruna olmektir Kimbilir Belkide Mordağlarda Kimsesiz Bir cicektir Sevmek Benden ote Sen Herşeyden Sen Diyebilmektir Dunyada...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
Sevgiliye cicek uzerine yazılan kısa aşk sozleri Sevgilinize alacağınız ciceklerin uzerine yazılacak aşk sozleri arıyosanız aradığınız kısa cicek mesajlarını sayfamızda bulabilirsinizSevgiliye yazılacak guzel anlamlı aşk sozleri arıyorsanız sizler icin hazırladığımız guzel sozlere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
cicek uzerine yazılan aşk ve sevgi sozleri Cicek gondereceksiniz ve uzerine ne yazacağınızı bilmiyorsunuz hic dert etmeyin işte sevdikleirnize gondereceğiniz ciceklerin uzerilerine aşağıdaki sozlerden beğendiğiniz guzel sevgi ve aşk sozlerini yazabilirsiniz Kendini yanlız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Cicek uzerine yazılan anlamlı kısa sozler Sevgililer gununde sevgilinize alacağınız ciceklerin uzerine yazmanız icin sizlere harika sozler hazırladıkKısa ama cok anlamlı cicek uzerine yazılacak sozler Sen bir pınarsın icilen ama kanılmayan, Seveni yanıltmayan, sevince yanılmayan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Cicek uzerine yazılan kısa mesajlar Sevmiyorum şu saatin sesini,akmasın dursun zamanherşeyin bir oncesi ve sonrası vardır derler ya; YALAN senden once vardım belki ama aşkım senden sonra olmayacağım inan Sen benim incimdin parıldayan masum guzelliğinle seni sarp kayalıklardan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
169
858,467Konular
981,180Mesajlar
29,538Kullanıcılar
buraksenSon üye
Üst Alt