iltasyazilim
FD Üye
çiçek konulu kompozisyon, çiçekle ilgili kompozisyon örnekleri
Çiçekler güzeldirEtrafa hoş kokular verirlerDoğada fazla pozitif çiçek türü bulu
nur Lakin biz çoğunu bilmeyizÇiçekler çevreye renk verirVe doğayı güzelleştirir
Ben en çok canlı çiçekleri severimYani hazır çiçekleri değilEn sevdiğim çiçek
güldür ama kırmızı gülDiğer gülleri de çok severim ama kırmızı gülün yeri başkadır
benim için
Ben büyüdüğümde evimi çiçeklerle bezemek istiyorum Onları sabahtan akşam
sularımO süre evim renk dünyası olurVe de misler gibi kokarÖyle olunca parfüm
kullanmama lüzum kalmayacaktırZaten parfüm de hazırlanmış çiçekler gibi sahte Kokular
da güzel ama çiçekler değin değil
Hayatımda en yük verdiğim şeylerden biri de çiçektirOnları minimum kitaplar ka
kuytu severim ve korurumBazı millet çiçeklere zarar verirler kendimce bu çok kötü bir
şey hem çevre için ayrıca de gelecek dünya için…
Birçok insan çiçeklerini kitaplarının ve deftrlerinin arasına koyar kuruturlarBu çi
çekler onlara bir hatıradır çünkü sevdikleri ve siklet verdikleri kişiler tarafından veril
miştirBen de anı olarak bir gül saklıyorumVe gül benim için fazla manâlı çünkü çok
sevdiğim birinden hediyeİnsana,anı olarak saklaması için verilen bir çiçek benvce ce
çok hoş bir duyguBence sizde sevdiklerinize çiçekler verin ve onu saklamasını is
teyinOkişi verdiğiniz çiçeği saklıyorsa sizi seviyor demektir
Herkez çiçekleri sevsin ve korusunİşte o vakit doğa fazla güzek olurHaydi he
pimiz güzel bir dünya için çevreyi koruyalımBaşta ormanları koruyalım ve geleceği
mizi riske atmayalım *
Çiçekler güzeldirEtrafa hoş kokular verirlerDoğada fazla pozitif çiçek türü bulu
nur Lakin biz çoğunu bilmeyizÇiçekler çevreye renk verirVe doğayı güzelleştirir
Ben en çok canlı çiçekleri severimYani hazır çiçekleri değilEn sevdiğim çiçek
güldür ama kırmızı gülDiğer gülleri de çok severim ama kırmızı gülün yeri başkadır
benim için
Ben büyüdüğümde evimi çiçeklerle bezemek istiyorum Onları sabahtan akşam
sularımO süre evim renk dünyası olurVe de misler gibi kokarÖyle olunca parfüm
kullanmama lüzum kalmayacaktırZaten parfüm de hazırlanmış çiçekler gibi sahte Kokular
da güzel ama çiçekler değin değil
Hayatımda en yük verdiğim şeylerden biri de çiçektirOnları minimum kitaplar ka
kuytu severim ve korurumBazı millet çiçeklere zarar verirler kendimce bu çok kötü bir
şey hem çevre için ayrıca de gelecek dünya için…
Birçok insan çiçeklerini kitaplarının ve deftrlerinin arasına koyar kuruturlarBu çi
çekler onlara bir hatıradır çünkü sevdikleri ve siklet verdikleri kişiler tarafından veril
miştirBen de anı olarak bir gül saklıyorumVe gül benim için fazla manâlı çünkü çok
sevdiğim birinden hediyeİnsana,anı olarak saklaması için verilen bir çiçek benvce ce
çok hoş bir duyguBence sizde sevdiklerinize çiçekler verin ve onu saklamasını is
teyinOkişi verdiğiniz çiçeği saklıyorsa sizi seviyor demektir
Herkez çiçekleri sevsin ve korusunİşte o vakit doğa fazla güzek olurHaydi he
pimiz güzel bir dünya için çevreyi koruyalımBaşta ormanları koruyalım ve geleceği
mizi riske atmayalım *