Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çiçekle suyun aşkı...

Çiçekle suyun aşkı...
0
56

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Çiçekle suyun aşkı Günün birinde bir çiçekle su karşılaşır ve arkadaş olurlar Ilk önceleri hoş bir arkadaşlık olarak devam eder birliktelikleri, tabii süre lâzımdır birbirlerini tanımak için​ Gel süre, git vakit çiçek öyle mutlu olur ancak, mutluluktan içi içine sığmaz artık ve anlar oysa, su'ya aşık olmuştur​ ilk olarak aşık olan çiçek, etrafa kokular saçar, Sırf senin hatırın için ey sudiye​ Pek vakit gelir ama, artık su da içinde çiçeğe aleyhinde birşeyler hissetmeye başlamıştır Zanneder oysa, çiçeğe aşıktır fakat su da ilk defa aşık oluyordur​ Günler ve aylar birbirini kovalalar ve çiçek acaba Su beni seviyor mu?diye düşünmeye başlar​ Çünkü su, öyle ilgilenmez çiçekle Halbuki çiçek, alışık değildir böyle bir sevgiye ve dayanamaz​ Çiçek, suya Seni seviyorum der Su, Ben de seni seviyorumder Aradan vakit geçer ve çiçek yeniden Seni seviyorumder Su, tekrar Ben deder Çiçek, sabırlıdır Bekler, bekler, bekler​ Artık pek bir duruma kazanç ancak, çiçek koku saçamaz etrafa ve son defa suya Seni seviyorumder​ Su da ona Söyledim ya ben de seni seviyorumder ve gün kazanç çiçek yataklara düşer Hastalanmıştır çiçek artık Rengi solmuş, çehresi sararmıştır çiçeğin Yataklardadır bundan böyle çiçek Su da başında bekler çiçeğin, yardım etmek için sevdiğine​ Bellidir fakat artık çiçek ölecektir ve son kere zorlukla başını döndürerek çiçek, suya der ama; Seni ben, doğrusu seviyorumÇok hüzünlenir su bu şart aleyhinde ve son çare olarak bir doktor çağırır nedir sorun diyeDoktor gelir ve tetkik eder çiçeği Daha Sonra şöyle der doktor: Hastanın durumu ümitsiz artık elimizden birşey gelmez​ Su, merak eder, sevgilisinin ölümüne sebep olan hastalık nedir diye ve sorar doktora Hekim, şöyle bir bakar suya ve der ki: Çiçeğin bir hastalığı yok dostum Bu çiçek sadece susuz kalmış, ölümü onun içinder ​ Ve anlamıştır artık su, sevgiliye sadece Seni seviyorumçağrıda bulunmak yetmemektedir​  

858,496Konular
982,341Mesajlar
30,209Kullanıcılar
bambooSon üye
Üst Alt