Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çiçekler hakkında kompozisyon

Çiçekler hakkında kompozisyon
0
112

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Çiçekler ile ilgili kompozisyon örneği , Çiçekler üzerine kompozisyon örneği,çiçek kompozisyon örnekleri

ÇİÇEKLER
Çiçek ile ilgili kompozisyon Çiçekler güzeldirEtrafa hoş kokular verirlerDoğada çok fazla çiçek türü bulunur Ama biz çoğunu bilmeyizÇiçekler çevreye renk verirVe doğayı güzelleştirirBen en çok canlı çiçekleri severimYani hazır çiçekleri değilEn sevdiğim çiçek
güldür lakin kırmızı gülDiğer gülleri de fazla severim lakin kırmızı gülün yeri başkadır
benim için
Ben büyüdüğümde evimi çiçeklerle bezemek istiyorum Onları sabahtan akşam sularım O vakit evim renk dünyası olur Ve de misler gibi kokarÖyle olunca parfüm kullanmama lüzum kalmayacaktır Zaten parfüm de hazırlanmış çiçekler gibi sahte Kokularda hoş ama çiçekler kadar değil
Hayatımda en ağırlık verdiğim şeylerden biri de çiçektirOnları en az kitaplar değin severim ve korurumBazı halk çiçeklere zarar verirler bence bu fazla kötü birşey hem çevre için keza de gelecek dünya için…
Birçok insan çiçeklerini kitaplarının ve deftrlerinin arasına koyar kuruturlarBu çiçekler onlara bir hatıradır çünkü sevdikleri ve siklet verdikleri kişiler kadar verilmiştirBen de anı olarak bir gül saklıyorumVe gül benim için çok kayda değer çünkü fazla sevdiğim birinden hediyeİnsana,hatıra olarak saklaması için bahşedilen bir çiçek benvce ce
çok güzel bir duyguBence sizde sevdiklerinize çiçekler verin ve onu saklamasını isteyin Okişi verdiğiniz çiçeği saklıyorsa sizi seviyor demektir
Herkez çiçekleri sevsin ve korusunİşte o süre doğa çok güzek olurHaydi hepimiz hoş bir dünya için çevreyi koruyalımBaşta ormanları koruyalım ve geleceğimizi riske atmayalım
HAYDİ DOĞAYI SEVELİM VE KORUYALIM!!! *

858,505Konular
982,685Mesajlar
33,049Kullanıcılar
arliekaneSon üye
Üst Alt