Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

çiçekler üzerine yazılmış kompozisyon örneği

çiçekler üzerine yazılmış kompozisyon örneği

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
çiçekler üstüne yazılı kompozisyon örneği varmı

çiçekler güzeldir Etrafa güzel kokular verirler Doğada çok fazla çiçek türü bulunur Lakin biz çoğunu bilmeyiz Çiçekler çevreye renk verir Ve doğayı güzelleştirir Ben en çok canlı çiçekleri severim Yani hazırlanmış çiçekleri değil En sevdiğim çiçek güldür ama kırmızı gül Öteki gülleri de çok severim fakat kırmızı gülün yeri başkadır
benim için

Ben büyüdüğümde evimi çiçeklerle donatmak istiyorum Onları sabah akşam sularım O vakit evim renk dünyası olur Ve de misler gibi kokar Böylece olunca parfüm kullanmama gerek kalmayacaktır Zaten parfüm de hazır çiçekler gibi sahte Kokular da güzel ama çiçekler kadar yok
Hayatımda en siklet verdiğim şeylerden biri de çiçektir Onları asgari kitaplar kadar severim ve korurum Bir Takım insanlar çiçeklere hasar verirler kendimce bu çok fena bir şey keza çevre için ayrıca de gelecek dünya için
Birçok insan çiçeklerini kitaplarının ve defterlerinin arasına koyar kuruturlar Bu çiçekler onlara bir hatıradır çünkü sevdikleri ve ağırlık verdikleri kişiler göre verilmiştir Ben de hatıra olarak bir gül saklıyorum Ve gül benim için fazla manâlı çünkü çok sevdiğim birinden hediye İnsana, hatıra olarak saklaması için verilen bir çiçek kendimce ve
çok hoş bir duygu Kendimce sizde sevdiklerinize çiçekler verin ve onu saklamasını isteyin O kişi verdiğiniz çiçeği saklıyorsa sizi seviyor demektir
Herkes çiçekleri sevsin ve korusun İşte o vakit doğa çok güzel olur Haydi, hepimiz güzel bir dünya için çevreyi koruyalım Öncelikle ormanları koruyalım ve geleceğimizi riske atmayalım *

858,478Konular
981,299Mesajlar
29,564Kullanıcılar
fg gvSon üye
Üst Alt