Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Çiçeklerin Kış Bakımı Ne Zaman Yapılır?

Çiçeklerin Kış Bakımı Ne Zaman Yapılır?
0
162

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Sizlerde benim gibi çiçek seven biriyseniz onların bakımı hakkında çoğu şeyi merak ediyor olmalısınızBenim öğrendiğim kadarıyla sizlere aktarmaya çalışacağım çiçeklerin kış bakımı ne süre ve nasıl yapılır bu konuda çiçeklerimi aldığım yere danıştım ve şu bilgileri aldım sizlerle paylaşmak istiyorum anında öğrendikleirmi vakit kaybetmeden

Eğer eklemek istedikleriniz olursa bize açıklama bölümümüzden yanıt yazabilirsiniz

ALT :larcomupluploadsciceklerinkisbakimi19189ciceklerinkisbakimi19189ALT

Ağustosun sonundan ve eylül başındna itibaren hava sıcakları düşmeye başlıyor eylül sonunda bitkiler uyumaya geçer bu uyku dönemine geçmeden önce yapmamız gerekenler şöyledir:Eğer çiçeklerimizin toprakları değişecekse mutlaka bu dönemde bunu yapmamız gerekiyor Hem küçük saksı ise mutlaka büyük bir saksı ile değişmesi gerekiyor çiçeklerimizin saksılarını bir zirve büyük olmak şartıyla saksılarını değiştirmemiz gerekiyor

sonuç olarak şunu eklemek istiyorum çiçeklerimizin kış bakımı Eylül ayının onundna itibaren başlar hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte bitkinin uyuma dönemine dek devam eder sırası gelmişken çiçeklerinizin bakımlarını yapabilirsiniz

*