Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cicoz Nedir :))

Cicoz Nedir :))
0
107

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
poşetin ucundakilerden biriyle ortadakinin arasına dişlerini geçirip çekersin, uçtaki ağzına gelir, sonradan benzer şeyi ortadaki ve diğer uçtakinin arasına uygularsın, sona kalan ufak topu da poşetin ucunu tutup dişlerinle çekiştirmek suretiyle ağzına yollarsın

çocukların mermer'e hitap şekli sakızın adı da bu yüzden cicoz'dur

okula gitmeden önce her sabahtan bakkala uurayip iki adet aldigim super tatli sakiz

hiç, yok anlamında kullanılır
misal : bizde metelik cicoz be yahu

küçükken ölümden dönmeme yol açmış top ciklet

altıncı cins bir çaylak kendisi de en az lakabı dek sevimli, bir böylece cana yakındır dırdır da dırdır yani

cici+cadaloz cicoz

bilye, gulle, bilye gibi anlamların açık havada zıpzıpmanasına da gelen sevimli kelimedir bizim meslek yerinde bu tarife uyan bir yaratık bile var

garip olan suydu oysa, belirgin bir boya tadi vardi bu sakiz musveddesinde; hala uretiliyor mu, hala ayni tat var midir bir fikrim değil lakin olsun, ben yine de severdim, cignerdim fakat simdi cignemem, veya cignerim, bilemedim bak simdi

o iğrenç gıda boyası tadına rağmen çocukluğum baştan başa, deli gibi çiğnediğim, ağzımda araba lastiği tadını alana kadar evirip çevirdiğim nostaljik sakız

bir tutam ip yuvarlak şekilde tutulur, bir yüzük yerleştirilir ve ip uçlarından bağlanır oyunu oynayan grup ipin etrafında dururlar ve elleriyle yüzüğü kaydırarak birbirlerine gönderirler oynanırken dahası şarkısı vardır:
hani cicoz i$te cicoz
ver cicozu al cicozu

harlequin grubunun davulcusunun lakabı

hos bir aromasi olan, seksenlerde cocuk almak basligini hatirlatan

3 taş oyunu

çocukken sakızlardan üçünü birden ağzıma atıp, kocaman sakız bile$imini zorla da olsa çiğnemenin ölümsüz hazzını ya$attıran sakız

pembe sarı mavi

maalesef bundan böyle üretilmeyeceği söylenen efsanevi sakız her taraf kutulu sakız doldu

seçme parça *

858,497Konular
982,551Mesajlar
30,289Kullanıcılar
rogeneSon üye
Üst Alt