Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ciddi bir ilişkim var ama kesin olmayan kaldım ayrılsam mı ?

Ciddi bir ilişkim var ama kesin olmayan kaldım ayrılsam mı ?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar benim 15 senelik ilişkim var seviyorum desem yalan diyeceksiniz anlattıklarımdan dolayı fakat seviyorum fazla seviyorum Ben ilişkimi bitirsemmi diye düşünüyorum çünkü mezun olucam bu sene oda mezun olucak farklı kalıcaz ben uzak yapamayan bir insanım ve sevgiliminde beraber kalmamız için zorunlu şeyleri yapmıycağını biliyorum ailesinin önünde duramaz lakin ailesinide sevmez biraz değişik ve kırıcı ahali Ben onun işe başladığı yere gidip orda hayat kurmaya bile razıyım lakin o bunları benim için yapmaz gel diyim ben sana bakarım diyim annem babam der böylece bi ciddilik düşünemiyorum açıkcası başka kızlarada yazıyorum konuşuyorum ama yediremiyorum bana en ufak hatası yok doğru ve saf bi insana bunu yapmamam lüzum diyorum lakin ayrılmayada kıyamıyorum 3 ay yaz tatilinde soğuk davrandı hareketleri azıcık değişiyor uzağa gidince uzak yapamayız lakin ayrılamıyorum ilerde ne olcağı belirlenmiş değil fazla çaresiz kaldım

858,497Konular
981,918Mesajlar
29,937Kullanıcılar
yasj_136Son üye
Üst Alt