iltasyazilim
FD Üye
hatta kasıtlı olarak engellemedim fakat her şeyi bitirdim diyebilirim zaten olacağını falan sanmadığım için son defa yazayım demiştim barışmıştık ama daima içimde bir şeyler kaldı barıştığımız günün ilk haftası güzeldi gerçekten konuşuyorduk her akşam düzenli ondan daha sonra ne olduysa oldu biliyorum efendiler sanaldan bir yere dek gidiyor fotoğraflar falan atıyoruz birbirimize bir nebze olsun hafifletiyorduk içimizdeki özlemi doğrusu 2 haftanın sonunda bundan böyle bir şeyler canıma tak etti defalarca söyledim ona en başında başka biri varsa beni umutlandırma boşu boşuna diye en son da o gün yeniden yazdım '' artık umutlanma o süre '' dedi ve kafamın tası attı ne sorsam yanıt vermiyor whatsapp'da benden konuştuğu zamanlardan 23 saat sonradan yatıyordu bir şey olmaz falan diyordum başlarda ama var bir bit yeniği dedim zaten o cevaptan sonra bundan böyle üzerime düşeni yaptım numarasını fotoğraflarını konuşmaları hepsini sildim telefondan kafam sıcacık şuan bunu neden buraya yazdım bilmiyorum ama içimde bir burukluk dahi yok neyse beyler iyi geceler