Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ciftlik'de calıştığım surede kredi kardımı odediler ama elime para vermediler.

Ciftlik'de calıştığım surede kredi kardımı odediler ama elime para vermediler.
0
109

Similar threads

3,5 yıl çiftlik de çalışdımKredi kartımı ödediler fakat maaşımı da vermediler elime alaçaklarım var faiz'siyle Ne yapmalıyım anlatırsanız ve beni yönlendirirseniz memnun olurum *
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
akademisyenin araba arkası yazıları AKEDEMİSYENİN OTOMOBIL ARKASI YAZILARI Arattırma görevlim Göstergebilimin ustasıyım gözlerinin hastasıyım Yüksek lisanslım Entelim fakat para bende Tek rakibim james joyce Entelsem günahım ne Varoluşcum İrdeleme beni, irdelerim seni Çenemdeki piercing...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
kamyon yazıları A Alırsın Ford, olursun mortSensizlik mi? ASLA! Allah korusun Akıllı ol evlat! Alem bana ben sana hasta Algıda seçiciysem günahım ne? Anılar da amaçsız Ankete lüzum değil eskiler daha iyi Askerin emaneti Aşıksan vur saza, şoförsen bas gaza Aşk çekenin, yol gidenin B Baba...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Garanti Bankası kayip kart ne zaman gelir? Kredi Kartı Kaç Günde Gelir? Kredi kartınız, başvurunuzu takip eden 2 hafta içerisinde size ulaşır. Garanti hesap kartımı kaybettim ne yapmalıyım? Kartınızın kaybolduğunu veya çalındığını fark ettiğinizde Garanti BBVA Müşteri İletişim Merkezi 444 0...
Cevaplar
0
Görüntüleme
432
Dolmuşcu sözleri aşağılama sözleri aşağılayıcı komik sözler dolmuşçu sözleri kızları aşağılayan sözler kızları onur kırıcı Dolmuscu Kültürü Her meslegin bir rajonu var; bizim de hepsine saygimız var! Ama felsefi (!) açidan bakarsak, en can alici edebiyat, minibüs kültürüne kurulmuş olan ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
858,475Konular
981,228Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt