iltasyazilim
FD Üye
400 gr levrek veya kefal
Tuz,karabiber
1 tutam dereotu
1 tutam maydanoz
2 çorba kaşığı zeytinyağı
56 adet limon
Yapılışı
Levreğin filetolarını çıkarın Derisini alıp ince şeritler halinde kesin 56 adet limon suyuna batırıp en az 23 saat bekletin
Servis yapacağınız zaman limon suyundan çıkarıp servis tabağına alın Zeytinayğı, tuz, karabiber, ince kıyılmış maydanoz ve dereotu ilave ederek servis yapın
Hazırladığınız filetoları limon suyu içinde 1 hafta kadar buzdolabında muhafaza edip dilediğiniz zaman servis yapabilirsiniz
Tuz,karabiber
1 tutam dereotu
1 tutam maydanoz
2 çorba kaşığı zeytinyağı
56 adet limon
Yapılışı
Levreğin filetolarını çıkarın Derisini alıp ince şeritler halinde kesin 56 adet limon suyuna batırıp en az 23 saat bekletin
Servis yapacağınız zaman limon suyundan çıkarıp servis tabağına alın Zeytinayğı, tuz, karabiber, ince kıyılmış maydanoz ve dereotu ilave ederek servis yapın
Hazırladığınız filetoları limon suyu içinde 1 hafta kadar buzdolabında muhafaza edip dilediğiniz zaman servis yapabilirsiniz