Ham Börek Tarifi İçin Malzemeler 3 su bardağı un 1 su bardağı su 1 tatlı kaşığı tuzlu 1 yemek yemek kaşığı sirke (Daha eksik yağ çekmesi için) İç malzemesi 300 gr kıyma 1 soğan 1 tatlı kaşığı tuz 34 (bir yarımir çeyrek) akarsu bardağı su Kızartmak için akıcı yağ Çiğ Börek Tarifi Yapılışı Bir kabın içerisine un alınır sirke ve tuz eklenir, su azar azar eklenerek yoğrulur Üzeri örtülerek bir kenara bırakılır Diğer bir kabın içerisine kıyma, makinede çekilmiş soğan, tuzlu ve karabiber alınarak yoğrulur sonradan suyu ek edilerek her tarafta yoğrulur bu nedenle sulu bir harç elde edilir Dinlenen hamurdan ceviz büyüklüğünde bezeler elde edilir ve unlayarak pasta tabağı büyüklüğünde açılır Bir kenarına kıymalı harç ek edilir ve kenarlarına bastırarak kapatılır (ben çatalla kenarlarına bastırarak şekillendirdim) Derin bir tavaya yağ koyulur kızdırılır ve börekler dargın yağa atılarak kızartılır Sağlık Durumu olsun ol id tagoninread