Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çiğdem Batur Kimdir Fotoğrafları

Çiğdem Batur Kimdir Fotoğrafları

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Çiğdem Batur Kimdir

Ayşe Çiğdem Batur 13 Temmuz 1982 Düzce doğulu tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, seslendirme sanatçısı, spiker Gazi Üniversitesi Irtibat Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü mezunu olan Çiğdem Batur, 20002004 yılları arasında Gazi Üniversitesi Irtibat Fakültesi Grup Mimus Tiyatro Topluluğunda oyunculuk yaparak sanat hayatına başladı Başkent Irtibat anlatım iletişim kursu, diksiyon, spikerlik, sunuculuk eğitimi, Sanat Akademi tiyatro ve oyunculuk eğitimi, Başkent Irtibat anlatım irtibat kursu, seslendirme eğitimleri aldı

Ayşe Çiğdem Batur 2004 yılında ART televizyonunda Alışveriş Çantası adlı bir programın sunuculuğunu yapan sanatçı, TRT'de farklı alanlara yönlendirilmiş programlarda sunuculuk, oyunculuk, program ve yönetmen asistanlıkları görevlerinde bulundu Bir kısa film deneyimi olan Batur, sinema ve dizi filmlerde rol aldı Sanatkâr aynı zamanda seslendirme çalışmaları yapmaktadır

Çiğdem Batur Resimleri

*

858,467Konular
981,168Mesajlar
29,537Kullanıcılar
emirbregaSon üye
Üst Alt