Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ciğer Kavurma Tarifi

Ciğer Kavurma Tarifi
0
85

nicebayan

FD Üye
Katılım
Ara 24, 2016
Mesajlar
94,678
Etkileşim
2
Puan
38
Yaş
36
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Ciğer Kavurma Tarifi Resimli



Güzel Koku gibi bir ciğer kavurma yapmaya hazırmısınız bayanlar öyleyse derhal mutfağa geçmenizi öneriyorum sizlereTarifimizi okuyarak inanılmaz bir ciğer kavurma yapabilirsinizŞimdiden ellerinize sağlık durumu bayanlar Afiyet Olsun

Ciğer Kavurma İçin Zorunlu Malzemeler

1 tane koyun ya da kuzu karaciğeri
2 tane domates (orta büyüklükte)
12 diş sarımsak
2 tutam kekik
1 yumurta dek yağ
karabiber, tuzlu,
56 dal maydanoz
2 kahve kaşığı un

Ciğer Kavurma Tarifi

Yemeğin yapımına başlamadan önce bütün malzemeler hazırlanırDaha sonra Ciğer yıkanıp temizlenir, kurulandıktan daha sonra zarı soyulur İki parmak genişliğinde parçalar halinde kesilir Enlemesine, bıçak sırt kalınlığında, şerit biçiminde doğranarak bir kaba konur Ayrıca domatesler de kabuğundan soyulup minik küçük doğranır Yemekten 15 20 dakika önce oldukça büyük bir tavada yağ hafif kızdırıldıktan sonradan ciğer de konur Suyu çekilinceye değin kavrulur Un ve domates ilâve edilir Karabiber, tuz, kekik ve çentiklenmiş sarımsak içine atılır Birkaç kere karıştırılıp bir kadeh sıcak su eklenir Birkaç taşım kaynatılır, tabağa alınır Yanma patates ve kıyılmış maydanoz konur ve servis yapabilirsiniz *
 
858,475Konular
981,253Mesajlar
29,553Kullanıcılar
yk393939Son üye
Üst Alt