nicebayan
FD Üye
- Katılım
- Ara 24, 2016
- Mesajlar
- 94,678
- Etkileşim
- 2
- Puan
- 38
- Yaş
- 36
- Web sitesi
- nicebayan.com
- F-D Coin
- 90
Ciğer Kavurma Tarifi Resimli
Güzel Koku gibi bir ciğer kavurma yapmaya hazırmısınız bayanlar öyleyse derhal mutfağa geçmenizi öneriyorum sizlereTarifimizi okuyarak inanılmaz bir ciğer kavurma yapabilirsinizŞimdiden ellerinize sağlık durumu bayanlar Afiyet Olsun
Ciğer Kavurma İçin Zorunlu Malzemeler
1 tane koyun ya da kuzu karaciğeri
2 tane domates (orta büyüklükte)
12 diş sarımsak
2 tutam kekik
1 yumurta dek yağ
karabiber, tuzlu,
56 dal maydanoz
2 kahve kaşığı un
Ciğer Kavurma Tarifi
Yemeğin yapımına başlamadan önce bütün malzemeler hazırlanırDaha sonra Ciğer yıkanıp temizlenir, kurulandıktan daha sonra zarı soyulur İki parmak genişliğinde parçalar halinde kesilir Enlemesine, bıçak sırt kalınlığında, şerit biçiminde doğranarak bir kaba konur Ayrıca domatesler de kabuğundan soyulup minik küçük doğranır Yemekten 15 20 dakika önce oldukça büyük bir tavada yağ hafif kızdırıldıktan sonradan ciğer de konur Suyu çekilinceye değin kavrulur Un ve domates ilâve edilir Karabiber, tuz, kekik ve çentiklenmiş sarımsak içine atılır Birkaç kere karıştırılıp bir kadeh sıcak su eklenir Birkaç taşım kaynatılır, tabağa alınır Yanma patates ve kıyılmış maydanoz konur ve servis yapabilirsiniz *
Güzel Koku gibi bir ciğer kavurma yapmaya hazırmısınız bayanlar öyleyse derhal mutfağa geçmenizi öneriyorum sizlereTarifimizi okuyarak inanılmaz bir ciğer kavurma yapabilirsinizŞimdiden ellerinize sağlık durumu bayanlar Afiyet Olsun
Ciğer Kavurma İçin Zorunlu Malzemeler
1 tane koyun ya da kuzu karaciğeri
2 tane domates (orta büyüklükte)
12 diş sarımsak
2 tutam kekik
1 yumurta dek yağ
karabiber, tuzlu,
56 dal maydanoz
2 kahve kaşığı un
Ciğer Kavurma Tarifi
Yemeğin yapımına başlamadan önce bütün malzemeler hazırlanırDaha sonra Ciğer yıkanıp temizlenir, kurulandıktan daha sonra zarı soyulur İki parmak genişliğinde parçalar halinde kesilir Enlemesine, bıçak sırt kalınlığında, şerit biçiminde doğranarak bir kaba konur Ayrıca domatesler de kabuğundan soyulup minik küçük doğranır Yemekten 15 20 dakika önce oldukça büyük bir tavada yağ hafif kızdırıldıktan sonradan ciğer de konur Suyu çekilinceye değin kavrulur Un ve domates ilâve edilir Karabiber, tuz, kekik ve çentiklenmiş sarımsak içine atılır Birkaç kere karıştırılıp bir kadeh sıcak su eklenir Birkaç taşım kaynatılır, tabağa alınır Yanma patates ve kıyılmış maydanoz konur ve servis yapabilirsiniz *