iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
450gr Ciğer
200gr Tereyağı
2 Adet Orta Boy Soğan (rendelenmiş)
2 Diş Sarmısak ( dövülmüş)
3 Adet Yumurta ( katı haşlanmış)
12 Tatlı Kaşığı Hint Cevizi
1?er Tatlı Kaşığı Baharat(tuz, karabiber, kekik,kırmızıbiber, tarçın)
125 ml Su veya Piliç Suyu ( sıcak)
4 Çorba Kaşığı Maydanoz ( kıyılmış)
HAZIRLANIŞI
100 gr Tereyağını bir kapta eritin Ciğerleri soğan ve sarmısak ile birlikte hafif ateşte çevirerek pişirin Pişmiş ciğeri, katı yumurta, hint cevizi ve diğer baharat ile beraber robottan geçirin Robot çalışırken kalan yağ, piliç suyu ve maydanozu da ilave edin ve yumuşak bir kıvam elde edinceye kadar karıştınn
Kanşımı servis tabağına alın, arzuya göre sıcak veya buzdolabında 1 saat beklettikten sonra soğuk olarak ikram edebilirsiniz
450gr Ciğer
200gr Tereyağı
2 Adet Orta Boy Soğan (rendelenmiş)
2 Diş Sarmısak ( dövülmüş)
3 Adet Yumurta ( katı haşlanmış)
12 Tatlı Kaşığı Hint Cevizi
1?er Tatlı Kaşığı Baharat(tuz, karabiber, kekik,kırmızıbiber, tarçın)
125 ml Su veya Piliç Suyu ( sıcak)
4 Çorba Kaşığı Maydanoz ( kıyılmış)
HAZIRLANIŞI
100 gr Tereyağını bir kapta eritin Ciğerleri soğan ve sarmısak ile birlikte hafif ateşte çevirerek pişirin Pişmiş ciğeri, katı yumurta, hint cevizi ve diğer baharat ile beraber robottan geçirin Robot çalışırken kalan yağ, piliç suyu ve maydanozu da ilave edin ve yumuşak bir kıvam elde edinceye kadar karıştınn
Kanşımı servis tabağına alın, arzuya göre sıcak veya buzdolabında 1 saat beklettikten sonra soğuk olarak ikram edebilirsiniz